powered by Surfing Waves

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Μετατάξεις από και προς το δήμο μας

 Από την Εφημερίδα της Κυβέρνησης

Μετατάσσεται η Μανάρα Ευγενία του Βασιλείου, κλάδου ΠΕ 3 Πολιτικών Μηχα
νικών, με βαθμό Ε΄, από το Δήμο Μαντουδίου − Λίμνης − Αγίας Άννας με ταυτόχρονη μεταφορά της θέσης, στο Δήμο Ερέτριας. (ΦΕΚ 146 Γ /10 Φεβρουαρίου 2012)

Μετατάσσεται η Κολούτσου Ελένη του Νικολάου, κατηγορίας ΠΕ, κλάδου ΠΕ 1 Διοικητικού − Οικονομικού, μεβαθμό ΣΤ΄, από το Δήμο Μαντουδίου − Λίμνης − Αγίας Άννας στο Δήμο Διρφύων − Μεσσαπίων, με ταυτόχρονη μεταφορά της θέσης που κατέχει. (ΦΕΚ 274 Γ/12 Μαρτίου 2012)


 Μετατάσσεται ο Καρατσόλιας Γεώργιος του Ευαγγέλου, κατηγορίας / κλάδου ΔΕ 29 Οδηγών Αυτο−
κινήτων, με βαθμό Ε΄ από το Δήμο Σκιάθου στο Δήμο Μαντουδίου − Λίμνης − Αγίας Άννας, με μεταφορά της οργανικής θέσης που κατέχει (ΦΕΚ 713 Γ/9 Ιουλίου 2013)

Μετατάσσεται η Δουρή Μαρία του Χαραλάμπους, κατηγορίας / κλάδου ΔΕ 1 Διοικητικού, με βαθμό Δ΄ από τον Δήμο Καλλιθέας στο Δήμο Μαντουδίου − Λίμνης − Αγίας Άννας, με ταυτόχρονη μεταφορά της οργανικής θέσης που κατέχει. (ΦΕΚ1404 Γ/ 5 Δεκεμβρίου 2013)

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.