powered by Surfing Waves

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Ο Μαρκόπουλος καταγγέλει και απειλεί με μήνυση για την απόσπαση του παιδιάτρου του Κέντρου Υγείας Μαντουδίου


Μαρκόπουλος: Οι άστοχες ενέργειες συνεχίζονται από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας











Από την ιστοσελίδα του βουλευτή

Οι άστοχες ενέργειες συνεχίζονται από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας, μόνο που αυτήν τη φορά γίνονται και επικίνδυνες για την Δημόσια Υγεία. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου εισηγήθηκε στον Διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας- Στερεάς την απόσπαση των 2 μοναδικών παιδιάτρων των Κέντρων Υγείας Μαντουδίου και Ιστιαίας στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για 3 μήνες!.



Δηλαδή την περίοδο που ο πληθυσμός της Βορειοκεντρικής Εύβοιας τριπλασιάζεται λόγω θερινών διακοπών, οι δύο Διοικητές συμπρωταγωνιστούν στην εγκατάλειψη των παιδιών χιλιάδων οικογενειών. Η ανεπάρκειά τους είναι προφανής.

Ο βουλευτής επισκέφθηκε προσωπικά τον Υπουργό Υγείας, κ. Βορίδη, και τον ενημέρωσε προσωπικά. Στο Υπουργείο Υγείας συνάντησε τον κ. Μακρή, Διοικητή της ΥΠΕ Θεσσαλίας-Στερεάς, ο οποίος του αποκάλυψε ότι η εισήγηση ήταν του κου. Καρούζου.

Ο βουλευτής ενημερώνει τους πολίτες αλλά και την Διοίκηση του Νοσοκομείου ότι αν δεν ανασταλεί η απόσπαση θα καταθέσει μήνυση στην Διοίκηση για έκθεση της περιοχής της Βορειοκεντρικής Εύβοιας σε υγειονομικό κίνδυνο.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.