powered by Surfing Waves

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Ολυμπιακός Λίμνης: "Ζητάμε την άδεια να τις κάνουμε εμείς τις επισκευές του γηπέδου.,,,, να δηλώσουμε άλλη έδρα για την φετινή περίοδο".


 Από τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου της 11/6/14

Στέφου:  Κύριοι σύμβουλοι, εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Συλλόγου «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΜΝΗΣ» υποβλήθηκε η αρίθμ. 7566/10-6-2014 αίτηση με την οποία ζητείται να λυθούν τα προβλήματα που έχουν παρουσιασθεί στο γήπεδο της Λίμνης και χρήζουν
επισκευής.

Το λόγο πήρε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Κοσμάς Ανδρέας ο οποίος αναφέρθηκε στην εικόνα του αγωνιστικού χώρου και είπε:
« Στο γήπεδο λόγω της κακής κατασκευής λιμνάζουν νερά με αποτέλεσμα φέτος να αναβληθούν πέντε αγώνες. Ο αγωνιστικός χώρος εγκυμονεί  κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των παιδιών. Πέρα από το πρόβλημα της κλίσης του γηπέδου ,μπορούν να γίνουν μικρές παρεμβάσεις,
ώστε να μπορούν να πραγματοποιηθούν οι αγώνες. Ζητάμε την άδεια να τις κάνουμε εμείς. Σκέψη μας είναι να δηλώσουμε άλλη έδρα για την φετινή Αγωνιστική περίοδο.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Δήμαρχος ,που είπε: «Η κατασκευή του γηπέδου αυτού έχει πολλές ατέλειες. Είναι το γήπεδο της έδρας του Δήμου και δεν πρέπει να βρίσκεται σ΄ αυτή την κατάσταση, πρόταση μου είναι να γίνει μελέτη ,από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου ,ώστε να δοθούν οι σωστές κλίσεις στο γήπεδο και να μην περιοριστούμε σε μπαλώματα, γιατί θα το ξαναβρούμε μπροστά μας. Στην ανάγκη ας πάει η ομάδα να παίξει για 5-6 μήνες σε άλλο γήπεδο μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες. Το θέμα είναι να γίνει σωστή δουλειά. Μπορούμε να δώσουμε χρήματα από την ΣΑΤΑ ,να γίνει αποκατάσταση του γηπέδου και να κάνουμε αναμόρφωση του προϋπολογισμού.
Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κουτσουράς Σταύρος αναρωτήθηκε γιατί ενώ είχαν γίνει οχλήσεις νωρίτερα δεν είχε γίνει τίποτε μέχρι σήμερα και πρότεινε να γίνουν κάποιες βελτιωτικές εργασίες ώστε να είναι λειτουργικό το γήπεδο και να προπονείται η ομάδα.
0 δημοτικός σύμβουλος κ. Ριτσώνης Άγγελος είπε: Άποψη μου είναι ότι άμεσα θα πρέπει να επιδιορθωθεί το γήπεδο ,για να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.
Ο Αντιδήμαρχος κ. Καντζούρας Ιωάννης, είπε: Είχαμε βάλει έτοιμο τάπητα αλλά λόγω της χρήσης ,αφού παίζουν τέσσερες ομάδες ,το γήπεδο έγινε χωράφι. Πρέπει να γίνουν όλα νόμιμα και σωστά. Χρειάζεται να δούμε το κόστος και να δούμε αν υπάρχει η δυνατότητα να βάλουμε χλοοτάπητα.Το
κέντρο του γηπέδου ενώ έπρεπε να έχει 30 πόντους ψηλότερη υψομετρική διαφορά από τις άκρες του γηπέδου ,αντίθετα βρίσκεται 25 εκατοστά χαμηλότερα.
Ο Αντιδήμαρχος κ. Στεργίου Ιωάννης ,αναφέρθηκε στο θέμα και είπε: Προβλήματα θα δημιουργούνται πάντα και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται. Πέρισυ κάναμε κάποιες παρεμβάσεις μα όμως χρειάζονται κι άλλες. Φαίνεται ότι όντως ο χώρος δεν έχει κλίσεις. Θα πρέπει να δοθεί λύση για χρόνια. Η τεχνική υπηρεσία να συντάξει μελέτη ,να μάθουμε τον προϋπολογισμό και να γίνει κατανομή από την υπάρχουσα ΣΑΤΑ.
Το δημοτικό συμβούλιο ύστερα από διαλογική συζήτηση κι ανταλλαγή απόψεων
ΟΜΟΦΩΝΑ Α π ο φ α σ ί ζ ε ι
Εγκρίνει α) η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου κατά προτεραιότητα να καταγράψει τις ελλείψεις του γηπέδου και να συντάξει μελέτη για την σωστή επισκευή του.
β)να προβεί ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλογος σε μικρές παρεμβάσεις επισκευών στον αγωνιστικό χώρο ώστε να δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιηθούν οι αγώνες.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.