powered by Surfing Waves

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Από τους σχολιαστές μας: Περί ηθικής εξαχρείωσης και πνευματικής εξαθλίωσης.

Από τους σχολιαστές  του Ε.Β.

Πίσω και πέρα απο όλα υπάρχει μια σοβαρή κοινωνική πραγματικότητα την οποία και κανείς δεν μπορεί να αγνοεί. Τα οξύτατα προβλήματα κοινωνικής παθογένειας απο την μία ακαι η ολοένα και μεγαλύτερη κοινωνική απαξίωση σε συνδυασμό με την φτωχοποίηση. με την ίδια λοιπόν ζέση που η απελθούσα δημοτική αρχή ασχολήθηκε με την αθλητική υποδομή και την αναγωγή των εκδηλώσεων της σε εκδηλώσεις αιχμής με την ίδια ζέση πρέπει να ασχοληθούν όσι αναλάβουν και με την κοινωνική υποδομή και ανωδομή σε όλα τα επίπεδα της.



Ναρκωτικά και αλκοόλ έχουν παράγει τραγωδίες και παράγουν κοινωνικά δράματα.΄Ημιμάθεια , Αγνοια, σκοτώνουν κυριολεκτικά και μεταφορικα.Η σοβαρότητα της κατάστασης δεν επιτρέπει αυτοσχεδιασμούς απο κανέναν εμπλεκόμενο φορέα είτε λέγεται Δήμος είτε Σωματεία, είτε Σύλλογοι, είτε Εκκλησία, ούτε χωρά προσωπικές στρατηγικές. Ο τόπος φτωχαίνει και μαραζώνει εδώ και δεκαετίες και όσο κάποιοι και αν θέλουν να κλείσουν τα μάτια δεν οφείλεται μόνο στην οικονομική κρίση.Τα αποτελέσματα της οικονομικής δυσπραγίας ωχριούν μπροστά σε αυτά της Ηθικής Εξαχρείωσης και της Πνευματικής Εξαθλίωσης. Ολα κρίνονται σε αυτη την βάση στο πως διαχέονται στον κοινωνικό ιστό και τι φαινόμενα παράγουν.Μέχρι στιγμή τα όποια δρώμενα ικανοποιούν μόνο κλειστές ομάδες και προσωπικές φιλοδοξίες .


Τέλος μιας και πλησιάζει η περίοδος φρόνιμο είναι οι τυχόν θερμοκέφαλοι όπου κι αν ανήκουν όπως και αν λέγονται να γνωρίζουν πως παράγουν πολιτισμό με τις πράξεις τους. Τα όσα λοιπόν συμβαίνουν στο γνωστό μίνι πρωτάθλημα κάθε χρόνο αποτελούν ντροπή και αίσχος, μόνο με αθλητικό πνεύμα δεν συνάδουν και για αυτό οι ευθύνη βαραίνει τους πάντες /

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.