powered by Surfing Waves

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Πετσής: "η κυρία Ευσταθίου αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων"



Η πρόσφατη εξέλιξη με την μεταφορά απορριμμάτων στο ΧΥΤΑ Βορειοκεντρικής Εύβοιας απο τους Δήμους Πύργου Ηλείας και Τήνου οχι μόνο γίνεται χωρίς την ελάχιστη αντίδραση της Δημάρχου Ιστιαίας-Αιδηψού,αλλά αποφασίσθηκε με αυτήν παρούσα στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας.
Δεν είναι σίγουρα η πρώτη φορά που η κυρία Ευσταθίου αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων σε σχέση με την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου και των κατοίκων,αλλά επιβεβαιώνει το οτι είναι "ωσεί παρούσα" οπου συμμετέχει με σκοπό την εκπροσώπηση του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού.

Η συγκεκριμένη απόφαση ανατρέπει το περιβαλλοντικό ισοζύγιο και καταδεικνύει το κενό εκπροσώπησης μας στα σημεία λήψης τέτοιων αποφάσεων.

Κυρία Ευσταθίου πρέπει να μάθετε τη διαφορά ανάμεσα στο "παρούσα" και στο "ωσεί παρούσα".


Ηλίας Πετσής

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.