powered by Surfing Waves

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Η Παπανδρέου εναντίον της δημάρχου Ιστιαίας για τα σκουπίδια του Πύργου και της Τήνου που θα πάνε στο ΧΥΤΑ Ιστιαίας



Σκουπιδότοπος της Στερεάς Ελλάδος η Ιστιαία με την σύμφωνο γνώμη της Δημάρχου κ. Ευσταθίου – Σπανού.
Με έκπληξη- αγανάκτηση και οργή , για μια ακόμη φορά, ενημερωθήκαμε από τα τοπικά ΜΜΕ , ότι, στις 18 Δεκεμβρίου 2015 ο Φ.Ο.Σ.Δ.Α Στερεάς-Ελλάδος και ενώ εκκρεμεί γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για την νομιμότητα του, αποφάσισε, ο ΧΥΤΑ Β . Εύβοιας, να δεχτεί 3000 τόνους αγνώστου συστάσεως απόβλητα , από τους Δήμους Πύργου Ηλείας και Τήνου , δεδομένων μάλιστα των γνωστών αδυναμιών και προβλημάτων που αντιμετωπίζει στην λειτουργία του!!!
Αξιοσημείωτο είναι, πως η απόφαση ελήφθη με την ανοχή και την συγκατάθεση της Δημάρχου , η οποία ενώ ήταν παρούσα και είχε δικαίωμα λόγου – αντίλογου , προτίμησε την σιωπή .Προφανώς δεν κατάλαβε, πως η κουβέντα γίνεται για τον Πύργο Ηλείας και όχι για τον Πύργο Ιστιαίας , για αυτό και αποχώρησε πολύ ικανοποιημένη!!!!
Η Δήμαρχος , με την σιωπή της αυτή και την καθεστωτική της αντίληψη περί ιδιοκτησίας του Δήμου του αποφασίζω και διατάζω, πίστεψε πως θα συγκάλυπτε ακόμη μια παρανομία της , σε βάρος του πολυπαθούς Δήμου και των πολιτών του, χωρίς να ενημερώσει ως όφειλε για την κατάπτυστη αυτή απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο!!!
Καλώ όλους τους Δημότες και φορείς του Δήμου μας , σε εγρήγορση, ώστε δυναμικά πλέον , να αποτρέψουμε τέτοιες εγκληματικές αποφάσεις για τον τόπο μας και να μην επιτρέψουμε να αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς σε θέματα ζωτικής σημασίας για την πανέμορφη περιοχή μας και τις ζωές μας!

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.