powered by Surfing Waves

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Υποχρεωτική η ετήσια δήλωση όλων των δεσποζόμενων ζώων σε Μητρώο

Να απευθύνονται στο μητρώο δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς του Δήμου Κιλκίς καλεί τους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς (σκύλων, γατών) η Αντιδημαρχία Ανάπτυξης για την ετήσια καταχώριση του βιβλιαρίου υγείας του ζώου ή των ζώων τους.
Η καταχώριση του βιβλιαρίου υγείας γίνεται δωρεάν στο μητρώο δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς του Δήμου (Τμήμα Ζωικής Παραγωγής, .
Το βιβλιάριο υγείας παρέχει πληροφορίες για την ημερομηνία εφαρμογής του αντιλυσσικού εμβολίου και τον αριθμό ηλεκτρονικής σήμανσης του ζώου ή των ζώων συντροφιάς και ενημερώνεται ετησίως από ιδιώτη κτηνίατρο.
Υπενθυμίζεται ότι η δήλωση όλων των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς στο μητρώο του Δήμου Κιλκίς είναι υποχρεωτική, πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο βάσει νόμου, ενώ προβλέπονται σημαντικές διοικητικές κυρώσεις (πρόστιμο 300ευρώ) για τους παραβάτες βάσει του Ν. 4039/12, άρθρο 21,

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.