powered by Surfing Waves

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Προθεσμία μέχρι 25 Ιανουαρίου στους δήμους από το ΥΠΕΣΔΑ για επιλογή προϊσταμένων

δήμοσιοΤη δυσαρέσκειά του για τη μη ολοκλήρωση των διαδικασιών επιλογής προϊσταμένων οργανικών μονάδων στους δήμους εκφράζει με νεότερο έγγραφό του ο αρμόδιος γ.γ. Κ. Πουλάκης και ζητεί να αποστείλουν τα στοιχεία με τις σχετικές αξιολογήσεις το αργότερο μέχρι τις 25 Ιανουαρίου 2016.
Στο σχετικό έγγραφο ο Κ. Πουλάκης υπογραμμίζει ότι παρά τις εγκυκλίους που έχουν αποσταλεί μέχρι τώρα και παρά τις επισημάνσεις για «υποχρέωση των φορέων της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης για την άμεση ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής προϊσταμένων οργανικών μονάδων, καθώς και των συνεπειών που η αναιτιολόγητη μη τήρηση αυτής επιφέρει, παρήλθαν δύο έτη και πλέον, χρονικό διάστημα που δεν δικαιολογεί τη μη ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας..»
Μετά από τις σχετικές διαπιστώσεις καλούνται οι δήμοι και οι προϊστάμενοι των αρμόδιων φορέων να αποστείλουν στο ΥΠΕΣΔΑ πίνακα, που θα αναφέρει συγκεκριμένα  στοιχεία. Ο πίνακας και το έγγραφο θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά και μόνο στη διεύθυνση t.datapta@ypes.gr έως τις 25 Ιανουαρίου 2016.

Δείτε αναλυτικά τη σχετική εγκύκλιο

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.