powered by Surfing Waves

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

3.000 τόνοι σκουπίδια των δήμων Τήνου και Πύργου στο ΧΥΤΑ Ιστιαίας. Τι προβλεπει η προγραμματική σύμβαση;

Ο ΧΥΤΑ Ιστιαίας

Ο ΧΥΤΑ Ιστιαίας



Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας ΑΕ αποφάσισε  στις 18-12-15 μετα από αιτημα των δημάρχων Πύργου και Τήνου και εν παρουσία των δυ δημάρχων Βορείας Εύβοιας  την παραλαβή των απορριμμάτων των δύο Δήμων (Τήνου και Πύργου), συνολικής ποσότητας 1.500 τόνων για τον καθένα στον ΧΥΤΑ Ιστιαίας, με την τιμή εναπόθεσης 35 ευρώ/τόνος πλέον Φ.Π.Α.
Η διάρκεια της σύμβασης αρχίζει από την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης  και λήγει την επομένη της εναπόθεσης των 1.500 τόνων απορριμμάτων ή το αργότερο 6 (έξι) μήνες από την υπογραφής της.
 Συνολικα  θα εναποτεθούν 3.000 τόνοι ,  πού ισοδυναμεί με το 1,4% της διαθέσιμης χωρητικότητας του ΧΥΤΑ Ιστιαίας . Η διαθέσιμη  δυναμικότητα του ΧΥΤΑ είναι 220.000 τόνοι. Η τιμή εναπόθεσης ειναι 35 ευρώ ο τόνος και ο ΧΥΤΑ  θα εισπράξει 105.000 Ευρώ από τους δυο δήμους.

Μέχρι στιγμής έχει υπογραφει (11-1-16) μόνο  η προγραμματική σύμβαση με το δήμο Πύργου.




Τα πρακτικά της σχετικής συνεδρίασης από το Διαύγεια





H προγραμματική σύμβαση με το δήμο Πύργου.



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.