powered by Surfing Waves

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Πρόεδρος ΦΟΔΣΑ Στερεάς: "τα όσα ακούγονται για τα σκουπίδια στο ΧΥΤΑ Ιστιαίας έχουν μοναδικό σκοπό να εξυπηρετήσουν μικροπολιτικά συμφέροντα"

Το ΔΣ του ΦΟΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας


Ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας και Δήμαρχος Λαμίεων  Νικόλαος Σταυρογιάννης δήλωσε στο μπλογκ Ιστιαία Νιους δήλωσε:  "τα όσα ακούγονται και γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και μόνο σκοπό έχουν να εξυπηρετήσουν μικροπολιτικά συμφέροντα.  ....   Ο ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας πήρε απόφαση να αποδεχτεί το αίτημα του υπουργείου..... λειτουργώντας στα πλαίσια της Κοινοτικής Οδηγίας 98/2008 με γνώμονα την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και πρωτίστως της προστασίας του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας"

Μπορείτε να δείτε σε βίντεο ολόκληρη την συνέντευξη  του κ. Σταυρογιάννη στο Ιστιαία Νιούς κάνωντας κλικ   εδώ


 


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.