powered by Surfing Waves

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Με μεσολάβηση Αποστόλου ανοίγει το ΙΚΑ Μαντουδίου

 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Μετά από πολλές επίμονες προσπάθειες, για τη λειτουργία Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης Ι.Κ.Α. στο Δήμο μας, ο Διοικητής του Ι.Κ.Α. κ. Καλαματιανός υποσχέθηκε στο Δήμαρχο, ότι το αργότερο μέχρι τον Απρίλιο 2016 θα βρεθεί το κατάλληλο προσωπικό για τη στελέχωση και λειτουργία του Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στο Μαντούδι, σύμφωνα με την από 06 Φεβρουαρίου 2015 Σύμβαση και το από 06 Φεβρουαρίου 2015 Πρωτόκολλο μεταξύ του Δήμου μας και του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλη Αποστόλου, που στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια αυτή.


Λίμνη, 15 Ιανουαρίου 2016

Ο Δήμαρχος

Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

Χρήστος Καλυβιώτη

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.