powered by Surfing Waves

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Δεν έχει την δυνατότητα ο δήμος μας να κάνει συλλογή ανακυκλώσιμων υλικών μόνος του



Το Δημοτικκό Συμβούλιο αποφάσισε στις 9/6/15 να παραμείνει ο Δήμος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας στην υπάρχουσα διαδικασία συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών.

Κατα την εισήγηση του θέματος  ο κ. Δήμαρχος είπε: "Κάποιοι Δήμοι στα πλαίσια της ισχύουσας νομοθεσίας ζήτησαν να κάνουν από μόνοι τους την αποκομιδή και μεταφορά των ανακυκλώσιμων υλικών.Για να το κάνουμε από μόνοι μας πρέπει να έχουμε κάποιο κίνητρο, κάποιο ενδιαφέρον και την δυνατότητα. Δεν έχουμε την δυνατότητα γιατί δεν έχουμε απορριμματοφόρα.
Η ανακύκλωση δεν δουλεύει στον βαθμό που δουλεύει και προτείνω να παραμείνει   το σύστημα όπως είναι μέχρι τώρα και με νεότερη απόφαση μπορούμε να οργανωθούμε καλλίτερα κι έχουμε διαχωρισμό των ανακυκλώσιμων υλικών. Και να θέλουμε δεν μπορούμε να το κάνουμε αν δεν γίνει μέσω του ΦΟΔΣΑ με τον τρόπο που γίνεται. "

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.