powered by Surfing Waves

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου μας και του Δήμου Χαλκιδέων


Το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλκιδέων ενέκρινε τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας καιΔήμου Χαλκιδέων με αντικείμενο την άσκηση των αρμοδιοτήτων της Διευθύνουσας Υπηρεσίας από τον Δήμο Χαλκιδέων / Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών για τα παρακάτω έργα και μελέτες του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας που έχει ως εξής:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓ.ΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
Στην Χαλκίδα σήμερα ………………, μεταξύ των παρακάτω συμβαλλομένων:
1. Του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας που εδρεύει στην Λίμνη Ευβοίας, όπως εκπροσωπείται νόμιμα από το Δήμαρχο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας κ. Καλυβιώτη Xρήστο 2. Του Δήμου Χαλκιδέων που εδρεύει στην Χαλκίδα Ευβοίας, όπως εκπροσωπείται νόμιμα από το Δήμαρχο Δήμου Χαλκιδέων κ. Παγώνη Χρήστο Έχοντας υπόψη την κείμενη Εθνική και Κοινοτική Νομοθεσία και ειδικότερα το άρθρο 100 του Ν. 3852/2010 περί σύναψης Προγραμματικών Συμβάσεων μεταξύ Δήμων, συμφωνούνται και γίνονται αμοιβαίως αποδεκτά τα ακόλουθα:


ΠΡΟΟΙΜΙΟ
Υπάρχει αναγκαιότητα της άσκησης των αρμοδιοτήτων της Διευθύνουσας ή επιβλέπουσας υπηρεσίας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαλκιδέων για την παραγωγική αξιοποίηση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας ώστε να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες σε τεχνικά θέματα όπως:

1. Η σύνταξη μελετών έργων & επίβλεψη εκτέλεσης έργων που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής τουΠ.Δ./τος 171/1987

2. Η σύνταξη μελετών υπηρεσιών και επίβλεψη εκτέλεσης υπηρεσιών ή μελετών από ιδιώτες μελετητές , που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του Ν. 3316/05.

ΑΡΘΡΟ 1 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
Αντικείμενο της παρούσας Προγραμματικής Σύμβασης αποτελεί η άσκηση των αρμοδιοτήτων της Διευθύνουσας υπηρεσίας από τον Δήμο Χαλκιδέων/Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών/Αυτοτελές τμήμα υποστήριξης και εκτέλεσης έργων και μελετών Περιφερειακής Ανάπτυξης, για τα παρακάτω έργα και μελέτες του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας του έτους 2016:





ΤΙΤΛΟΣ ΜΕΛΕΤΩΝ ΔΗΜΟΥ
1.Τοπογραφική αποτύπωση οικισμού Αγίας Άννας

2. Τοπογραφική αποτύπωση οικισμού Ροβιών
3. Τοπογραφική αποτύπωση οδού σύνδεσης παραλίας Αγκάλης με οικισμό Κρύας Βρύσης
4. Μελέτη ΒΙΟΚΑ Αγκάλης
5. Μελέτη ΒΙΟΚΑ Κερασιάς
6. Συνολική αναθεώρηση μελέτης γηπέδου Ροβιών


ΆΡΘΡΟ 2 ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
Συμφωνείται ότι το προσωπικό το οποίο θα απασχοληθεί για την εκπλήρωση του αντικειμένου της σύμβασης αυτής θα διατεθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Άγιας Άννας στον Δήμο Χαλκιδέων/Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών/Αυτοτελές τμήμα υποστήριξης και εκτέλεσης έργων και μελετών Περιφερειακής Ανάπτυξης και η αξιοποίηση του προσωπικού αυτού θα γίνει αποκλειστικά για έργα και μελέτες του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Άγιας Άννας σε συνεργασία με το Δήμο Χαλκιδέων.



ΑΡΘΡΟ 3 ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Η ισχύς της σύμβασης αυτής, αρχίζει με την υπογραφή των συμβαλλόμενων μερών και διαρκεί μέχρι την 31-12-2016





ΑΡΘΡΟ 4 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
Για την παρακολούθηση του αντικειμένου της σύμβασης και την εφαρμογή των όρων και προϋποθέσεων της σύμβασης αυτής, τα συμβαλλόμενα μέρη ορίζουν Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης η οποία αποτελείται από:
1. Εκπρόσωπο του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας κ. Καλυβιώτη Χρήστο (Δήμαρχο)
2. Εκπρόσωπο του Δήμου Χαλκιδέων κ. Παγώνη Χρήστο (Δήμαρχο)
3. Προϊστάμενο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Χαλκιδέων κ. Κλάγκο Φίλιππο
Αντικείμενο της Επιτροπής είναι ο συντονισμός και η παρακολούθηση όλων των εργασιών που απαιτούνται για την εκτέλεση της παρούσας Προγραμματικής Σύμβασης και ειδικότερα η τήρηση των όρων της Προγραμματικής Σύμβασης, η διαπίστωση της ολοκλήρωσης των εκατέρωθεν υποχρεώσεων, η εισήγηση προς τα αρμόδια όργανα των συμβαλλομένων μερών κάθε αναγκαίου μέτρου και ενέργειας για την υλοποίηση της παρούσας.

ΆΡΘΡΟ 5 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ρητά συμφωνείται ότι στην περίπτωση κατά την οποία ένα από τα συμβαλλόμενα μέρη δεν εκπληρεί (ή εκπληρεί πλημμελώς) τις υποχρεώσεις του, μπορεί να καταγγείλει τη σύμβαση.
Κάθε διαφορά μεταξύ των δύο συμβαλλομένων μερών που αφορά την εκτέλεση και ερμηνεία των όρων της παρούσας σύμβασης και που δεν θα επιλύεται από την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της παρούσας σύμβασης, δύναται να επιλύεται από τα αρμόδια Δικαστήρια Ν. Ευβοίας


Αυτά συμφώνησαν, συνομολόγησαν και συναποδέχθηκαν οι συμβαλλόμενοι και προς απόδειξή τους συντάχθηκε το παρόν και αφού διαβιβάστηκε και βεβαιώθηκε από αυτούς υπογράφηκε σε δύο (2) πρωτότυπα, έλαβε δε κάθε συμβαλλόμενο μέρος από ένα.

Χαλκίδα -2016
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ
ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΑΓ.ΑΝΝΑΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΓΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΙΙ. Καθήκοντα Διευθύνουσας Υπηρεσίας για τα ανωτέρω έργα και μελέτες θα εκτελέσει το αυτοτελές τμήμα Υποστήριξης , εκτέλεσης έργων και Μελετών Περιφερειακής Ανάπτυξης του Δήμου Χαλκιδέων.
ΙΙΙ. Εξουσιοδοτεί τον κ. Δήμαρχο, Χρήστο Παγώνη, για την υπογραφή των σχετικών Προγραμματικών Συμβάσεων .

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.