powered by Surfing Waves

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Ο Ακριώτης υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει για τα θέματα της Κίνησης Πολιτών του Δήμου

Δελτίο Τύπου

Συνεργασία με τον βουλευτή του νομού μας Γιώργο Ακριώτη

Πρόσφατα, αντιπροσωπεία από την Κίνηση Πολιτών του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας και την πρωτοβουλία κατοίκων Βορ. Εύβοιας ενάντια στη ΒΙ – ΠΕ συναντήθηκε με τον βουλευτή του Νομού Ευβοίας Γιώργο Ακριώτη και του ζήτησε να ενδιαφερθεί για τα θέματα που έχουν δημοσιευτεί και σταλεί στα αρμόδια Υπουργεία όπως, ο Μεσογειακός δρόμος ΧΑΛΚΙΔΑ – ΣΤΡΟΦΥΛΙΑ, επέκταση του ΕΚΑΒ, Επιχειρηματικό Πάρκο Μέσης Όχλησης, Προβλήματα Υπεραλίευσης και ρίψης της σκουριάς στον Βόρειο Ευβοϊκό Κόλπο, Αρχαιολογικοί χώροι.

Για μερικά από τα θέματα αυτά ο βουλευτής κ. Ακριώτης ήταν μαζί μας στις συναντήσεις που είχαμε με τα αρμόδια Υπουργεία και μας υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει όσο μπορεί.

Το γεγονός αυτό είναι πράγματι θετικό και εμείς, ως κινήσεις πολιτών, αναγνωρίζουμε ότι πράγματι μέχρι τώρα είναι ο μόνος πολιτικός παράγοντας που προσπαθεί να βοηθήσει.

Θέλουμε περισσότερη προσπάθεια και ενεργή συμπαράσταση. Είμαστε στη διάθεσή του να τον ενημερώνουμε τακτικά και να του παρέχουμε τα στοιχεία που χρειάζονται.

  • Κίνηση Πολιτών
  • Πρωτοβουλία Κατοίκων Βόρ. Εύβοιας

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.