powered by Surfing Waves

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Φωτογραφικός ο διαγωνισμός για καντίνες και ομπρελό-ξαπλώστρες στο δήμο μας

Ανακοινώθηκε  την προηγούμενη εβδομάδα ότι στις  22 Ιουλίου θα γίνει κατάθεση δικαιολογητικών στην  Επιτροπή Διενέργειας Δημοπρασιών  και προφορικός δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός στα γραφεία του Αυτοτελούς Γραφείου Δημόσιας Περιουσίας Εύβοιας. Σύμφωνα με μήνυμα προς το ΕΒ μια βδομάδα πριν τον πλειοδοτικό  διαγωνισμό και προφανώς χωρίς άδεια και καμιά ενόχληση από τις αρχές μπήκαν ομπρέλες  στην παραλία της Κρύας Βρύσης.
Ο καταπατητής σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα είναι κοντινό συγγενικό πρόσωπο υποψηφίου στο Περιφερειακό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί τα κόμματα  να αλλάζουν, οι νοοτροπίες όμως δεν ηττούνται.


Οι σχετικές φωτογραφίες που λάβαμε



Χωρίς κατακύρωση του πλειοδοτικού διαγωνισμού για χρήση του χώρου και χωρίς κανένα σεβασμό στο εμβαδόν του χώρου που δίδεται για χρήση ο καταπατητής ισοπέδωσε το χώρο, εγκατάστησε τις ομπρέλες του και πηγαινοφέρνει την καντίνα του



Χωρις προσχήματα

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.