powered by Surfing Waves

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στους δημότες του δήμου μας, κατόπιν ραντεβού


Από το δήμο

Ο Δήμος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας σε συνεργασία με την ΑμΚΕ ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ στα πλαίσια του προγράμματος «ΠΑΝΑΚΕΙΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΪΑΤΡΙΚΗΣ» παρέχει δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στους δημότες, κατόπιν ραντεβού για την ομαλή και χωρίς χρονοτριβές εξέταση των ενδιαφερομένων. Οι υπηρεσίες υγείας παρέχονται από ένα άρτια εκπαιδευμένο και επιστημονικά εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Σκοπός είναι η παροχή ενός εύρους υπηρεσιών που απευθύνονται σε ολόκληρο το κοινωνικό σύνολο, αλλά κυρίως σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Στο πλαίσιο αυτό παρέχονται υπηρεσίες υγείας και τηλεϊατρικής σε άτομα που έχουν ιδιαίτερες ανάγκες ή κατοικούν σε περιοχές στις οποίες η πρόσβαση σε υγειονομικούς σχηματισμούς είναι ιδιαίτερα δυσχερής.

Κατόπιν συνεργασίας το πρόγραμμα επισκέψεων στο Δήμο μας, για την παροχή των ανωτέρω υπηρεσιών υγείας, διαμορφώθηκε ως εξής:
Παρασκευή 17/07/2015 στο Αγροτικό Ιατρείο Λίμνης
Παρασκευή 24/07/2015 στο Δημοτικό Κατάστημα Μαντουδίου
Παρασκευή 31/07/2015 στο Δημοτικό Κατάστημα Αγίας Άννας
κατά τις ώρες από 09:00 έως 14:00.

Περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού στα τηλέφωνα: 2167006987, 6944044610 και στην ιστοσελίδα: https://www.dynamizois.gr/.


Λίμνη, 10 / 07 / 2015
Ο Δήμαρχος

Χρήστος Καλυβιώτης



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.