powered by Surfing Waves

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Καθ' υπόδειξη των Τοπικών Συμβουλίων, 11 θέσεις για μικροπωλητές σε Κήρινθο, Αγκάλη και Λίμνη ενέκρινε ο Δήμος


Λαμβάνοντας υπόψη τις υπ’ αριθ. 3/2015,2/2015 αποφάσεις των Τοπικών Συμβουλίων Κηρίνθου, Αγίας Άννας αντίστοιχα καθώς και την 5/2015 της Δημοτικής Κοινότητας Λίμνης το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου μας η οποία προτείνει τις παρακάτω θέσεις στάσιμου εμπορίου α) για την δημοτική κοινότητα Λίμνης και β) για τις τοπικές κοινότητες Κηρίνθου και Αγ. Άννας:


Τοποθετήσεις Συμβούλων

Παζάρας Βασίλειος: Δεν έχω αντίρρηση να ψηφίσω το θέμα που συζητάμε, εφ΄ όσον υπάρχουν οι απαιτούμενες αποφάσεις των τοπικών συμβουλίων και δεν υπάρχουν και οι απαγορεύσεις που θέτει ο νόμος.

Ψαρρού Ελπίδα: Αναφέρομαι για την περίπτωση της τοπικής κοινότητας Κηρίνθου να τηρηθούν όλοι οι κανόνες ασφαλείας στο συγκεκριμένο σημείο εφ΄όσον θα σταματάει κόσμο για να ψωνίσει και η κίνηση θα είναι αυξημένη.

Στεργίου Ιωάννης: Όσο αφορά τις θέσεις της τοπικής κοινότητας Κηρίνθου με επιφύλαξη θα τις ψηφίσω.Είναι γνωστό ότι βρίσκονται πάνω σε εθνικό δρόμο και θεωρώ υπερβολή σε τόσο συγκεκριμένο χώρο να βάζουμε τρεις θέσεις(αγροτικών προϊόντων, καντίνα και μικροπωλητή. Να τηρηθεί το άρθρο του νόμου για την τήρηση των αποστάσεων. Θα πρέπει να ληφθούν μέτρα
ασφαλείας στο σημείο κι επίσης όσο αφορά τις κατασκευές να ευπρεπιστούν γιατί κάποιες είναι εκτρώματα.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.