powered by Surfing Waves

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Από τα 60 στα 25 τμ ο χώρος για το περίπτερο στην πλατεία της παραλίας της Αγίας Άννας


Από το Διαύγεια

Τροποποίηση μέρους της 123/2014 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου όσο αφορά την παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου στην κα *****************.


O Πρόεδρος έδωσε το λόγο στην Αντιδήμαρχο κα Γεωργάκαινα Ελένη η οποία εισηγούμενη το θέμα είπε:
Κύριοι σύμβουλοι, το δημοτικό συμβούλιο με την αρίθμ. 123/214 απόφαση του παραχώρησε 60 τ.μ έμπροσθεν και παραπλεύρως του περιπτέρου της κας **************** για την τοποθέτηση από την ίδια ψυγείων πώλησης τυποποιημένων παγωτών κι εμφιαλωμένων αναψυκτικών.
Θεωρώ ότι τα παραχωρούμενα μέτρα είναι υπερβολικά .Εκτός των ανωτέρω δημιουργείται κα πρόβλημα κατάληψης ενός μεγάλου τμήματος της πλατείας με ότι αυτό συνεπάγεται.
Προτείνω λοιπόν την τροποποίηση της εν λόγω απόφασης μόνο στο  σημείο των υπό παραχώρηση μέτρων και αυτά από 60 τ.μ να γίνουν 12 τ.μ τα οποία νομίζω ότι καλύπτουν την επαγγελματική δραστηριότητα της προαναφερόμενης.
Σας υποβάλλω σκαρίφημα του χώρου και της επιχείρησης ,το οποίο συνέταξε μηχανικός του Δήμου για να λάβετε γνώση.
Το δημοτικό συμβούλιο ύστερα από διαλογική συζήτηση κι ανταλλαγή απόψεων κι αφού έλαβε υπόψη:

Παναγιώτου Κων/νος: Να παραχωρηθεί στην κα ******************** ο χώρος που κατέχει αυτή τη στιγμή κι εκμεταλλεύεται και ανέρχεται σε είκοσι πέντε -25-τ.μ
Χατζής Ανδρέας: Να παραχωρήσουμε τα 30 τ.μ που εκμεταλλεύεται αυτή τη στιγμή για να μπορέσει να δουλέψει την θερινή περίοδο και να επανεξεταστεί το θέμα του χρόνου.
Μουριάς Ιωάννης: Είχα τοποθετηθεί και παλαιότερα ότι πρέπει να δίνουμε όσο λιγότερο γίνεται από τους δημοσίους χώρους.Αυτό το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί εδώ και χρόνια. Τα 63 τ.μ είναι πολλά για ένα περίπτερο, θεωρώ τα 12 τ.μ υπεραρκετά. Είναι συγκεκριμένος ο χώρος που παραχωρείται στα περίπτερα σύμφωνα με τον νόμο. Συμφωνώ με την εισήγηση της κας Αντιδημάρχου.
ΟΜΟΦΩΝΑ Α π ο φ α σ ί ζ ε ι
Να παραχωρηθεί στην κα Μελτίνη Θωμά του Αθανασίου ο χώρος που κατέχει αυτή τη στιγμή κι εκμεταλλεύεται και ανέρχεται σε είκοσι πέντε-25-τ.μ στη τοπική κοινότητα Αγ. Άννας.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Στεργίου Ιωάννης και Καντζούρας Ιωάννης ψήφισαν την απόφαση με την επιφύλαξη όσο αφορά το γεγονός που προέκυψε ότι υπάρχει μισθωμένος ιδιόκτητος χώρος που έχει προβολή στην πλατεία.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.