Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015

Τι γίνεται με το Ναυπηγείο στο Μαντούδι; Ποιά είναι η "Δελφοί" ΕΠΕ στο Προκόπι;

Χώρος ναυπηγείου στο Κυμάσι Μαντουδίου

Πρόσφατα στις 5/6/15/ ο κ. Καλυβιώτης (Δήμαρχος)  αποκάλυψε σε ραδιοφωνική εκπομπή  ότι το Ναυπηγείο στο Μαντούδι (Λάμδα Ναυς ΑΕ) οφείλει 640 χιλιάδες  Ευρώ σε μισθώματα στο Δήμο.

Την σχέση της ΛΑΜΔΑ ΝΑΥΣ με την ΔΕΛΦΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕ έφερε στην επιφάνεια δημοσίευμα του Ριζοσπάστη την Πέμπτη 29 Ιούλη 2010 (15 μήνες μετά την υπογραφή συμφωνίας μίσθωσης του Ναυπηγείου στο Μαντούδι) πού μας απέστειλε σχολιαστής.Σύμφωνα  με το δημοσίευμα "Αφορμή για την παρέμβαση στην εισαγγελία έδωσε το γεγονός ότι από προχτές το βράδυ διώκονται συνδικαλιστές των σωματείων της Ζώνης, μετά από μηνύσεις (υπολογίζονται στις 11) που κατέθεσαν εναντίον των σωματείων άνθρωποι των επιχειρήσεων ΛΑΜΔΑ ΝΑΥΣ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ και ΔΕΛΦΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕ (που στην πραγματικότητα είναι μία επιχείρηση με εκπρόσωπο τον Μ. Λειβαδάρα), στις οποίες οι 150 εργαζόμενοι βρίσκονται στη διαδικασία της επίσχεσης εργασίας διεκδικώντας δεδουλευμένα (επιδόματα άδειας, δώρα γιορτών κλπ.), τα οποία υπολογίζονται συνολικά σε 500.000 ευρώ. Οι εργαζόμενοι διεκδικούν ακόμα να κατατεθούν οι ασφαλιστικές εισφορές, που έχουν παρακρατηθεί από την εργοδοσία, στα ασφαλιστικά τους ταμεία....

Ως επιπλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα ανέφεραν ότι όχι μόνο οι εκπρόσωποι αυτών των επιχειρήσεων παραμένουν ανενόχλητοι παρά τις χοντρές παρανομίες τους, αλλά και από πάνω προχτές το βράδυ έφεραν και «φουσκωτούς» για να επιτεθούν στους εργαζόμενους οι οποίοι περιφρουρούν το χώρο εργασίας τους για να μη φυγαδευτούν τα μηχανήματα. Αλλωστε, όπως σημείωσαν, προχτές 27 Ιούλη το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά εξέδωσε και προσωρινή διαταγή με την οποία απαγορεύει τη «μεταβολή της νομικής κατάστασης των κινητών μηχανημάτων» των επιχειρήσεων. Απαίτησαν άμεσα να κινηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες εναντίον των υπευθύνων των επιχειρήσεων ώστε να εξασφαλιστεί η καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων".

πηγή: http://www.rizospastis.gr/story.do?id=5770591
ΔΕΛΦΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ−ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ε.Π.Ε.


H ΔΕΛΦΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ−ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ε.Π.Ε. έχει έδρα το Προκόπι  από τις 11.11.2009 (7 μήνες μετά την μίσθωση του Ναυπηγείου

Το καταστατικό της εταιρείας από το ΦΕΚ ΑΕ-ΕΠΕ 11638 - 28.09.2009 στις 11.11.2009 και ο Ρουμάνος εκπρόσωπος.

Εγκατάσταση στην Ελλάδα του υποκαταστήματος της Αλλοδαπής Εταιρείας Περιωρισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΔΕΛΦΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ−ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ε.Π.Ε.».
Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ανακοινώνεται ότι με την με αριθμό 4160 απόφαση του Νομάρχη Εύβοιας, δόθηκε άδεια εγκατάστασης του υποκαταστήματος στην Ελλάδα της Αλλοδαπής ΕΠΕ με την επωνυμία «ΔΕΛΦΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ−ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ε.Π.Ε.».


Ι. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Α) ΕΠΩΝΥΜΙΑ: MANTROP HOLDINGS LIMITED
Β) ΕΔΡΑ: ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 6, ΛΕΥΚΩΣΙΑ, 1101,
Γ) ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ: ΦΩΤΗΣ Π. ΦΩΤΙΟΥ (εκπρόσωπος της Εταιρείας PHOTIRCO που είναι Δ/ντής και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Π.E. MANTROP HOLDINGS LIMITED).

II. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Α) ΕΠΩΝΥΜΙΑ: «ΔΕΛΦΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ−ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ε.Π.Ε.»

Β) Δ/ΝΣΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ.


Γ) ΣΚΟΠΟΣ:

1) Η οργάνωση διοίκηση και διαχείριση επιχειρήσεων ασχολουμένων με την ανέλκυση καθέλκυση, ναυπήγηση και επισκευή σκαφών καθώς και με τη κατασκευή αποθηκών, βιομηχανικών κτηρίων, αγωγών μεγάλων αποστάσεων και στεγών.

2) Η παροχή υπηρεσιών σχετικών με την προώθηση πωλήσεων (μάρκετινγκ) και την οργάνωση πωλήσεων, την διαχείριση και λειτουργία των πωλήσεων, επιχειρήσεων ασχολουμένων με την ανέλκυση, καθέλκυση,ναυπήγηση και επισκευή σκαφών καθώς και με τη κατασκευή αποθηκών, βιομηχανικών κτηρίων, αγωγών μεγάλων αποστάσεων και στεγών.

3) Η παροχή υπηρεσιών και έργου σχετικού με ανέλκυση, καθέλκυση, ναυπήγηση και επισκευή σκαφών καθώς και με τη κατασκευή αποθηκών, βιομηχανικών κτηρίων, αγωγών μεγάλων αποστάσεων και στεγών σε επιχειρήσεις πού ασχολούνται με τις δραστηριότητες αυτές.

4) Οι ανελκύσεις, καθελκύσεις, κατασκευές, επισκευές, μετασκευές, συντηρήσεις, βαφές, κ.λπ. πλοίων και όλων των πλωτών ναυπηγημάτων γενικά.

5) Η ανάληψη εργολαβιών και υπεργολαβιών.

6) Η λειτουργία μηχανημάτων, σχετικών με τις ανελκύσεις, καθελκύσεις, κατασκευές, επισκευές, μετασκευές, συντηρήσεις πλοίων και πλωτών ναυπηγημάτων, καθώς και με τη κατασκευή αποθηκών, βιομηχανικών κτηρίων, αγωγών μεγάλων αποστάσεων και στεγών με τη χρήση κατάλληλου προσωπικού.

7) Η παροχή πάσης μορφής υπηρεσιών προς ομοειδείς επιχειρήσεις.


Δ) ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ:
Εκπρόσωποι του υποκαταστήματος στην Ελλάδα ορίζονται οι: Ευαγγελία Στρατίτη, Α.Δ.Τ. Χ 619938 και Α.Φ.Μ. 059328806.

Πληρεξούσιος, αντιπρόσωπος και αντίκλητος για τις εργασίες του υποκαταστήματος στην Ελλάδα, διορίσθηκε η Ευαγγελία Στρατίτη με βάση το από 14.5.2009 Πληρεξούσιο του Φώτη Φωτίου εκ μέρους της PHOTIRCO MANAGEMENT LIMITED.

Χαλκίδα, 21 Σεπτεμβρίου 2009
Με εντολή Νομάρχη
Η Διευθύντρια
ΧΡΥΣΑ ΚΡΟΜΜΥΔΑΦΕΚ ΑΕ-ΕΠΕ 1987 - 18.03.2010 στις 29.03.2010
Ανακοίνωση καταχώρησης του νόμιμου αντιπροσώπου και ανακλητού του Υποκαταστήματος στην Ελλάδα της Εταιρείας Περιωρισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΔΕΛΦΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ − ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕ».

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Την 5 Μαρτίου 2010 καταχωρήθηκε στην Υπηρεσία η με αριθμό εγγραφής 231556/11−2−2010 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΔΕΛΦΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ − ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕ», σύμφωνα με την οποία εξουσιοδοτήθηκε ο FURDUI MARIUS TOY VASILE με ΑΦΜ 152774227 κάτοικος Νίκαιας και οδό Κύπρου 30−18450 Νίκαια (αριθμό ταυτότητας Ευρωπαϊκής ένωσης − Διαβατηρίου − GH 359235/20−9−2002 από Ρουμανία σαν πληρεξούσιος, νόμιμος αντιπρόσωπος και αντίκλητος για τις εργασίες  του υποκαταστήματος στην Ελλάδα και για τους σκοπούς που αναλυτικά αναφέρονται στη συγκεκριμένη Απόφαση του Δ.Σ. της ανωτέρω Εταιρείας.
Χαλκίδα, 5 Μαρτίου 2010
Με εντολή Νομάρχη
Η Διευθύντρια
ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΚΡΟΜΜΥΔΑΈκθεση Αυτοψίας από την Περιφέρεια στις 1/4/13Τι είπαν οι κκ. Ενωτιάδης και Καντζούρας στο Δημ. Συμβ. στις 8/8/11 για το Ναυπηγείο

 

4/3/14.    Καντζούρας: "Ο Δήμος στην ίδια περιοχή έχει ενοικιάσει πλέον χωράφια με 30-35 € το στρέμμα"Διαβάστε επίσης


Ευβοϊκή Γνώμη: Έργα και ημέρες της εταιρείας "Λάμδα Ναύς ΑΕ" στο Μαντούδι8 Σχόλια:

Η εταιρεία στο κτήριο του Λάζαρου!

Με εξωχώριες και οι τοπάρχες μας. Τα σαϊνια οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι και αυτοί στο παιχνίδι με τις εξωχώριες ή είναι τα πιόνια;

Είναι ο "τοπάρχης" που συνόδευσε το Λειβαδάρα στο Δημοτικό συμβούλιο,συνηγορώντας για μείωση του ενοικίου σταθ 1.500 ευρώ.Είναι τα ίδια πρόσωπα που ολίγώρησαν όλα αυτά τα χρόνια και δεν εισέπραξαν τα οφειλόμενα ενοίκια (640.000 ευρώ παρακαλώ).Είναι τα ίδια πρόσωπα που μείωσαν το ενοίκιο στα 2.000 ευρώ.
Και ένα ερώτημα πρός όσους συμβούλους από την ομάδα των 11"ανταρτών" συμμετείχαν στη συμπολίτευση ή την αντιπολίτευση τα τελευταία χρόνια ..Πού ήταν κρυμμενοι; Δεν τος άκουσα ποτέ,δεν τους είδα πουθενά!Κι μη μας πουν δεν τα γνώριζαν οι επαναστάτες του "γλυκού νερού"!!!

ola ta ligouria kai oi apotiximenoi gamisan tin perioximas

oloi edo na fane ...alla afou o kosmos tis perioxis mas ine kolotripides kai roufianoi..
na ta apotelesmata..

Οι 11 τι σκοπεύουν να κάνουν ,γιατί σώπασαν , τα βρήκαν με το δήμαρχο?

Κάποιοι γνώριζαν από μέσα...Έγινε ποτέ έλεγχος για τα ασφαλιστικά-εργασιακά,δεν ακούστηκε τίποτα.Τώρα ανήκουμε στους τιμητές,κατόπιν εορτής βεβαίως.Κάποιοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους.Γιατί αλήθεια οι "ψευτοεπαναστάτες"σύμβουλοι ζητήσανε να γίνει συμβούλιο στο Μαντούδι με θέμα τη ΝΑΥΣ Α.Ε;
Τώρα που βγήκανε τα σκ@@ά στο δρόμο; Θα πέσει γέλιο...

Παναγιώτη δεν είπες τίποτα για την εξωχώρια στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Πως υπέγραψε την σύμβαση μίσθωσης η Λάμδα με το δήμο χωρίς φορολογική ενημερότητα; Για πες μας να μάθουμε. Τι έπαιξε τότε με τον Ενωτιάδη;
Για τα άλλα τα υποχείρια της ομάδας δεν ρωτάω, ψηφίζουν ότι τους δώσουν στο συμβούλιο.

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.