powered by Surfing Waves

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Έτσι θα γίνει η συγκέντρωση και µετάδοση των αποτελεσµάτων του δηµοψηφίσµατος – Όλη η διαδικασία (εγκύκλιος)


Τα αποτελέσµατα του δηµοψηφίσµατος της 5ης Ιουλίου 2015 θα συγκεντρωθούν σε κάθε νοµό (εκλογική περιφέρεια) από τις Περιφερειακές Ενότητες της έδρας του, θα µεταδοθούν στο Υπουργείο Εσωτερικών και ∆ιοικητικής Ανασυγκρότησης και µετά το Υπουργείο, αφού τα συγκεντρώσει, θα τα διοχετεύει στα µέσα µαζικής ενηµέρωσης (τηλεόραση – ραδιόφωνο – τύπο – διαδίκτυο), µε τη χρήση σύγχρονων ηλεκτρονικών µέσων. Με την παρακάτω εγκύκλιο καθορίζεται, σε γενικές γραµµές, η διαδικασία που θα εφαρµοσθεί και, στη συνέχεια, παρέχονται οδηγίες για τις ακολουθητέες ενέργειες στα διάφορα στάδια συγκέντρωσης και µετάδοσης των αποτελεσµάτων.
ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.