powered by Surfing Waves

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

300.000€ για την ολοκλήρωση του έργου Αγδίνες-Παπάδες



Σύμφωνα με  με το γραφείο του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κ. Μπακογιάννη, 300.000€ θα δοθούν μέχρι το τέλος του έτους για την ολοκλήρωση του έργου της κατασκευής του επαρχιακού οδικού δικτύου Αγδίνες-Παπάδες στη Βόρεια Εύβοια. Την επίσπευση της ασφαλτόστρωσης προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο είχε ζητήσει ο Συμεών Κεδίκογλου κατά την πρόσφατη συνάντησή του με τον Κώστα Μπακογιάννη.  H συνάντησή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου στη Χαλκίδα . 

Συμεών Κεδίκογλου και Κώστας Μπακογιάννης



Ο κ. Κεδίκογλου τόνισε την ανάγκη επιτάχυνσης για την ολοκλήρωση της κατασκευής των επαρχιακών οδικών δικτύων Αγδίνες-Παπάδες, Πόρτο Λάφια-Μεσοχώρια και διασταύρωση Ε.Ο. Στενή–Στρόπωνες μέχρι Μετόχι.

Επιπλέον, συζητήθηκε το ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών, ενώ ο κ. Κεδίκογλου ζήτησε να εξετασθεί από την Περιφέρεια το ενδεχόμενο στήριξης ενήλικων μαθητών νυχτερινών σχολείων με τη χορήγηση κάρτας μεταφορών.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκαν και τα θέματα της πορείας των μεγάλων έργων της παράκαμψης Χαλκίδας και της ολοκλήρωσης του Νοσοκομείου της Χαλκίδας. Αν και τα έργα αυτά δεν εμπίπτουν άμεσα στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας, αναζητήθηκε τρόπος κοινής δράσης για την επίτευξη θετικού αποτελέσματος για την Εύβοια.

Διαβάστε επίσης

"Γεφύρι της Άρτας" το έργο Παπάδες- Αγδίνες. Κινδυνεύει να καταστραφεί από τις βροχές του χειμώνα

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.