powered by Surfing Waves

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας τιμά την Λέλα Καραγιάννη στη Χαλκίδα στις 5 Οκτωβρίου.



Εκδήλωση τιμής και μνήμης στην ηρωΐδα Λέλα Καραγιάννη στη Χαλκίδα
Εκδήλωση τιμής και μνήμης στην ηρωΐδα Λέλα Καραγιάννη στη Χαλκίδα
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας με την ευγενική προσφορά του Δήμου Χαλκιδέων και του Επιμελητηρίου Ευβοίας οργανώνουν πανηγυρική εκδήλωση τιμής και μνήμης της Εθνικής ηρωΐδας "Λέλα Καραγιάννη - Μπουμπουλίνα" επί τη συμπλήρωσει των 70 χρόνων 1944-2014 της εκτέλεσης της και σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι το ακόλουθο:
  • 10:00: Εκκλησιασμός στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Χαλκίδος
  • 10:30: Τέλεση ιερού μνημοσύνου από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδας, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομο, επί τη συμπλήρωσει 70 ετών από την εκτέλεση της ηρωΐδας
  • 11:00: Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφανων στην προτομή της ηρωΐδας στην παραλία της Χαλκίδας
  • 11:10: Εθνικός ύμνος από τη μπάντα του Δήμου Χαλκιδέων
  • 11:30: Στο ξενοδοχείο "Παλίρροια" ιστορική αναφορά στη μνήμη της ηρωίδας "Λέλα Καραγιάννη-Μπουμπουλίνα" από τον ε.α. στρατηγό κ. Ευάγγελο Ρήγα.
Χορηγοί εκδήλωσης
Δήμος Χαλκιδέων
Επιμελητήριο Ευβοίας

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.