powered by Surfing Waves

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Συνδρομή των δήμων ζητά το Υπ. Τουρισμού για τις γαλάζιες σημαίες


Τη συνδρομή της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) για την ενίσχυση του προγράμματος «Γαλάζιες Σημαίες», ζήτησε με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Κώστα Ασκούνη, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού Αναστάσιος Λιάσκος.

Στην επιστολή του ο κ. Λιάσκος αναφέρει ότι το υπουργείο Τουρισμού και η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης έχουν υπογράψει, από τον Οκτώβριο του 2013, Πρωτόκολλο Συνεργασίας, με κοινή επιδίωξη να αυξηθεί σημαντικά στην Ελλάδα ο αριθμός των βραβευόμενων ακτών και στόχο την κατάκτηση για τη χώρα της πρώτης θέσης σε διεθνές επίπεδο.

Τέλος ο γγ του υπουργείου Τουρισμού τονίζει: «Σας καλούμε να υποστηρίξετε τις προσπάθειες του υπουργείου Τουρισμού και της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης ενημερώνοντας και προτρέποντας τα μέλη σας να συμβάλουν στην αναβάθμιση τόσο των τουριστικών προορισμών τους όσο και της χώρας μας».

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.