powered by Surfing Waves

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΥΠΕΣ προς δήμους: Επικαιροποίηστε τα αιτήματά σας για τις θέσεις κοινωφελούς εργασίας





Την καταχώρηση –επικαιροποίηση των αιτημάτων που έχουν υποβληθεί από τους δήμους και αφορούν σε διάφορες ειδικότητες οι οποίες μπορούν να καλυφθούν μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του υπουργείου Εργασίας. Επιστολή του το υπουργείο ζητεί από τους δήμους να πραγματοποιήσουν μέχρι τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, αποκλειστικά ηλεκτρονικά την επικαιροποίηση των αιτημάτων που έχουν υποβάλει. Οι δήμοι μαζί με την επιστολή έχουν λάβει και κωδικούς πρόσβασης.

Τα αιτήματα που έχουν υποβληθεί από τους δήμους ανέρχονται στις 42.879. Η πλειονότητα των δήμων ζητεί βοηθούς βρεφοκόμους, βρεφονηπιοκόμους, εργαζόμενους γενικών καθηκόντων, διοικητικούς υπαλλήλους, ηλεκτρολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και υπαλλήλους πληροφορικής.

Δείτε την επιστολή

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.