powered by Surfing Waves

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Μιάμισυ φορά περισσότερες αίθουσες με τον ίδιο μισθό η καθαρίστρια του ΕΠΑΛ Μαντουδίου

Από το Διαυγεια τα πρακτικά της σχολικής επιτροπής

Κυρίες & κύριοι Σύμβουλοι, θέτω υπόψη του Διοικητικού Συμβουλίου τα εξής:
Κατόπιν της από 09-09-2014 ανακοινώσεως μας για την πρόσληψη (2)  καθαριστών/καθαριστριών για το σχολικό κτίριο Γυμνασίου & Λ.Τ. Αγίας Άννας & για το σχολικό κτίριο ΕΠΑΛ Μαντουδίου κατατέθηκαν (3) & (6) αιτήσεις, αντίστοιχα, από ενδιαφερόμενες για τις οποίες έχουν συμπληρωθεί πίνακες κατάταξης για την κάθε σχολική μονάδα, σύμφωνα με την ανακοίνωση και τα προσκομισθέντα δικαιολογητικά, τα οποία θέτω στην διάθεσή σας.
Ο κ. Κατσάνος Ιωάννης κατέθεσε το υπ’ αριθμ. 384/16-09-2014 έγγραφο με το οποίο αναφέρει, πλήρως αιτιολογημένα, την αύξηση του αριθμού αιθουσών (18) που χρησιμοποιούνται ως αίθουσες διδασκαλίας στο ΕΠΑΛ Μαντουδίου και οι οποίες χρίζουν καθαριότητα. Κατόπιν επικοινωνίας που είχαμε με το ΙΝΕΔΙΒΙΜ το εγκεκριμένο ποσό επιχορήγησης δε δύναται να τροποποιηθεί,
συνεπώς η επιχορήγηση για το ΕΠΑΛ Μαντουδίου είναι η προβλεπόμενη από τη σχετική ΚΥΑ για 12 αίθουσες.
Ο κ. Κατσάνος Ιωάννης είπε: Οι αίθουσες διδασκαλίες, τα εργαστήρια και οι κοινόχρηστοι χώροι είναι απαραίτητο να καθαρίζονται καθημερινά. Δεν είναι δυνατό να υποχρεώσω την καθαρίστρια να καθαρίζει (18) αίθουσες από τη στιγμή που θα αμείβεται για (12) αίθουσες, σύμφωνα με την επιχορήγηση. Θα πρέπει η σύμβαση που θα καταρτιστεί με την καθαρίστρια να είναι για (18)
αίθουσες.
Ο πρόεδρος  (κ . Στεργίου)  είπε: λαμβάνοντας υπόψη τους πίνακες κατάταξης προτείνω να προσληφθούν με σύμβαση μίσθωσης έργου:

1. Η κα ******************* για τον καθαρισμό του σχολικού κτιρίου Γυμνασίου & Λ.Τ. Αγίας Άννας, λόγω ότι είναι οικογένεια με δύο ανήλικα τέκνα και μηδενικό εισόδημα και
2. Η κα ************* για τον καθαρισμό του σχολικού κτιρίου ΕΠΑΛ Μαντουδίου, λόγω ότι είναι οικογένεια με δύο ανήλικα τέκνα και το μικρότερο εισόδημα.

Όσον αφορά την κατάρτιση σύμβασης με την ανάδοχο καθαρίστρια του ΕΠΑΛ Μαντουδίου προτείνω να γίνει για (18) αίθουσες διότι η καθαριότητα της σχολικής μονάδας πρέπει να γίνεται εξ’ ολοκλήρου και όχι μερικώς.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.