powered by Surfing Waves

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Μέτρα για την αντιμετώπιση της υπαρκτής πλέον λειψυδρίας στο Δήμο μας



Το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ αποφάσισε την λήψη των παρακάτω επειγόντων μέτρων, για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων της λειψυδρίας,  τα οποία είναι πλέον υπαρκτά  οπως τονίζει.

1. Να σταλούν ανακοινώσεις σε όλους τους οικισμούς, ώστε να ενημερωθούν οι κάτοικοι, για το περιορισμό της άσκοπης κατανάλωσης νερού.

2. Την εφαρμογή του κανονισμού ύδρευσης, την επιβολή προστίμου σε όσους δεν συμμορφώνονται με το κανονισμό και στη περίπτωση που συνεχίσουν να είναι υπότροποι τη διακοπή της παροχής τους.

3. Συνεργεία του Δήμου να ελέγξουν όλες τις πηγές και να προχωρήσουν σε άμεσες  επισκευές των διαρροών.

4. Άμεση τοποθέτηση αντλητικού και ηλεκτροδότηση της γεώτρησης στον οικ. Αγκάλης.

5. Επισκευή του αντλητικού συγκροτήματος, του Λουγκαδάκη στις Ροβιές.

6. Επισκευή του αντλητικού συγκροτήματος στη Στροφυλιά στη θέση Πηγάδια.

7. Μίσθωση γεννήτριας για την αξιοποίηση των υδάτων της γεώτρησης στον οικ. Πηλίου στη θέση Πρόποδες Πυξαριά.

8. Άμεση πρόσληψη προσωπικού (10 Υδρονομείς και 2 Οδηγοί) για την καθημερινή εποπτεία των δικτύων υδροδότησης των οικισμών και την εφαρμογή του κανονισμού ύδρευσης.

9. Όλο το προσωπικό του Δήμου, αιρετοί και εργαζόμενοι θα είναι σε συνεχή ετοιμότητα, για την άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων που θα προκύπτουν στην ομαλή υδροδότηση των οικισμών.

10. Αποστολή, επιστολής, στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και στο Υπ. Εσωτερικών για τον προγραμματισμό έργων (γεωτρήσεις, νέες υδρομαστεύσεις, δίκτυα ύδρευσης) στο δήμο μας ώστε βοηθήσουν στο πρόβλημα της λειψυδρίας

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.