powered by Surfing Waves

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Ενωτιάδης: "ΠΑΣΟΚ είναι το όνομά μας. Γιατί κάποιοι κακολογούν τα στελέχη που πήγαν με τον Μπακογιάννη; "

Ενωτιάδης: «Να φύγουν όλοι και να το ξαναφτιάξουμε το κόμμα μας»


Από  Eviatop

Παρών ήταν ο πρώην Δήμαρχος Κηρέως Πρόδρομος Ενωτιάδης στην προχθεσινή σύσκεψη του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος είπε ότι ευθύνη έχουν όλοι, αφού δεν είδαν που οδηγούσε η κατάσταση: «Όταν τόλμησε ο Γιαννίτσης να φέρει ένα νόμο για τα εργασιακά, ξεσηκώθηκε το σύμπαν από δικούς μας συντρόφους. Και ήρθε η οικονομική κρίση και όλα αυτά τα προβλήματα. Τα ΜΜΕ και κάποια κέντρα θέλουν να μας κατευθύνουν όπου αυτοί θέλουν.
Εμείς όμως δεν πρέπει να τα ξεχνάμε αυτά. Οι εκλογές, που για μένα ήταν αποτυχία το 8%, έδειξε ότι υπάρχει κόσμος που πιστεύει και αντέχει. Με ρωτούσαν στα χωριά «που είναι το ψηφοδέλτιό μας» και του απαντούσα η ΕΛΙΑ, έβλεπα την απορία. Το ΠΑΣΟΚ είναι το όνομά μας και αυτό
θα παραμείνει.
Την κύρια ευθύνη τη φέρει η ηγεσία μας. Ρωτούσα αν θα κάνουμε συνδυασμό και με ενημέρωσαν τις 5 τελευταίες μέρες. Με εμάς, τα παλιά στελέχη που μας είχαν ξεχάσει γιατί δεν θέλαν να κάνουμε συνδυασμό. Καλά κάνανε και μπήκαν στην Περιφέρεια στελέχη μας.  Γιατί κάποιοι κακολογούν που πήγαν με τον Μπακογιάννη; Περίμεναν, περίμεναν και  δεν τους φώναζαν κανείς. Δεν κακολογίζω κανέναν που επέλεξαν άλλον συνδυασμό.   Τι θα γίνει τώρα με την διακυβέρνηση της χώρας; Θέλω να συμμετέχουμε στις συμμαχικές κυβερνήσεις και να έχουμε το πάνω χέρι. Για να μην είμαστε ούτε η ουρά της Νέας Δημοκρατίας ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε να φυλάμε κατουρημένες ποδιές.  Δεν τους αρέσει; Να φύγουν όλοι και να το ξαναφτιάξουμε το κόμμα μας.»

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.