powered by Surfing Waves

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Παιδικοί σταθμοί: Οι οριστικοί πίνακες με τα ονόματα των παιδιών που θα γίνουν δεκτά στο δήμο μας



Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr) τα ονόματα των παιδιών τα οποία μετά την εκδίκαση των ενστάσεων, που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να γίνουν δεκτά στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής έχει διασφαλιστεί η συμμετοχή 64.000 παιδιών, ενώ, , το υπουργείο Εσωτερικών έχει προτείνει στην ΚΕΔΕ να μειωθεί το voucher (ετήσιο κόστος) των παιδιών που θα ενταχθούν στους παιδικούς σταθμούς προκειμένου να καλυφθούν όλες οι αιτήσεις.



Υπενθυμίζεται ότι οι ωφελούμενες γυναίκες θα πρέπει να τις αναζητήσουν, στη δομή όπου έχουν επιλεγεί, προκειμένου να εγγράψουν το ή τα παιδιά τους μέχρι και τις 13/9/2013.





Για να δείτε τον πίνακα  με το ονοματα στο δήμο μας κάντε κλικ ΕΔΩ



Για να δείτε τους πίνακες  στους άλλους δήμους κάντε κλικ ΕΔΩ




Διαβάστε επίσης

30 Ευρώ το μήνα για κάθε παιδί στους παιδικούς σταθμούς του δήμου

Διακοπή επιδότησης φιλοξενίας παιδιών σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Από αύριο οι αιτήσεις για επιδοτούμενες θέσεις σε παιδικούς σταθμούς.

84.000 επιδοτούμενες θέσεις σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.