powered by Surfing Waves

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Ψαρρός εναντίον Τζαχρήστου



Οπως δημοσιεύει ο Παλμός της Βόρειας Ευβοιας στο τελευταίο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο συζητήθηκε το θέμα για την παραχώρηση του Κτηρίου Μελά στις 16, 17 και 18 Αυγούστου για πραγματοποίηση έκθεσης από την Αναστασία Τζαχρήστου, συζύγου του πρών προέδρους του Δ.Σ.  Χρήστου Τζαχρήστου. Ο Δήμαρχος εισηγήθηκε να να μη της παραχωρηθεί δηλαδή η αίθουσα ξεχωριστά, ώστε να μη δημιουργηθεί πιθανό θέμα με άλλους κατοίκους της περιοχής. Ο κ.  Τζαχρήστος  δήλωσε «Μη τιμωρείτε τη γυναίκα μου λόγω του προσώπου μου» και η συνεδρίαση έληξε χωρίς να παρθεί καμία απόφαση. Μπορείτε να διαβάσετε λεπτομέρειες στο Παλμό της Β.Ε.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.