powered by Surfing Waves

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

20 Αυγούστου ξεκινά η κυνηγετική περίοδος. Απαγορεύσεις Κυνηγιού στο δήμο μας



Στις 20 Αυγούστου ξεκινάει η κυνηγετική περίοδος για το κυνηγετικό έτος 2013 – 2014 και θα διαρκέσει έως τις 28 Φεβρουαρίου 2014, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι κατ’ εξαίρεση της παραπάνω γενικής ρύθμισης επιτρέπεται η θήρα του αγριοκούνελου μέχρι τις 10 Μαρτίου 2014.

Να σημειωθεί ότι το ύψος της εισφοράς των κυνηγών στους αναγνωρισμένους συνεργαζόμενους κυνηγετικούς συλλόγους ορίστηκε από το υπουργείο Περιβάλλοντος στα 60 ευρώ για την περίοδο 2012-2013.

Στην ίδια απόφαση καθορίζεται ότι η ετήσια εισφορά των κυνηγετικών συλλόγων στις κυνηγετικές ομοσπονδίες και την Κυνηγετική Συνομοσπονδία διαμορφώνεται σε ποσοστό 8,35% (5 €) και 66,83% (40,10 €) αντίστοιχα, από τις καταβαλλόμενες συνδρομές των κυνηγών - μελών τους.

Όσοι ενδιαφέρονται για το κυνήγι καλό είναι να γνωρίζουν τι ακριβώς ισχύει για τη φετινή περίοδο όπως καθορίζεται από την απόφαση του αρμόδιου υπουργού περιβάλλοντος.













Τα επιτρεπόμενα να κυνηγηθούν είδη, η χρονική περίοδος και οι μέρες κυνηγίου τους, καθώς και ο μέγιστος αριθμός θηραμάτων κατά είδος, που επιτρέπεται να θηρεύει ο κάθε κυνηγός στην ημερήσια έξοδό του, αναφέρονται στο συνημμένο «ΠΙΝΑΚΑ ΘΗΡΕΥΣΙΜΩΝ ΕΙΔΩΝ».

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.