powered by Surfing Waves

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Από πού αντέγραψε τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας της Δ.Ε.Υ.Α. ο δήμος μας;

Στις 11/6/13 ο Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης ψήφισε τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας της επιχείρησης  ο οποίος προβλέπει 43 οργανικές θέσεις (6 Π.Ε,  6 Τ.Ε., 19 Δ.Ε και 12 Υ.Ε.).
Φέτος ο δημος μας αντέγραψε λέξη προς λέξη τους στόχους  του προγράμματος δράσης του δήμου Αμύνταιου καθώς και τα πρακτικά της συνεδρίασης τυ δήμου Αμύνταιου και τα παρουσίασε σαν δικά του. Η αντιγραφή ήταν τέλεια στο βαθμό πού είχαν ξεχάσει να αντικαταστήσουν την λέξη "δήμος Αμύνταιου" με την λέξη δήμος Μαντουδίου, Λίμνης και Αγίας Άνανς..

Η ίδια ιστορία  επαναλαμβάνεται με τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας της Δ.Ε.Υ.Α.  
που είναι πανομοιότυπος με αυτό της ΔΕΥΑ του δήμου Βόλβης (πληθυσμό 23.478) με μικρή προσαρμογή του αριθμού των υπαλλήλων.

Μπορείτε να κάνετε τις συγκρίσεις  μόνοι σας.
  1.  Ο.Ε.Υ. της Δ.Ε.Υ.Α. Μαντουδίου, Λίμνης και Αγίας Άννας    και   
  2. Ο.Ε.Υ.  Δ.Ε.Υ.Α. δήμου Βόλβης

Ο.Ε.Υ. ΔΕΥΑ δήμου Μαντουδίου, Λίμνης και Αγίας Άννας με ημερομηνία 11.6.2013







Ο.Ε.Υ. της  ΔΕΥΑ δήμου Βόλβης με ημερομηνία 20.2.2012




0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.