Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Προσωπική; κομματική; προσφορά υγειονομικού υλικού πολιτευτή της ΝΔ στο Κ.Υ. Μαντουδίου


Από το Μαντούντι νιους


Κ.Παπαντωνίου, Αθ. Τσούμαρης, Β.Δεμερτζής, Γ. Μοίρος, Γ.Ψαραδόπουλος

Στο Μαντούδι βρέθηκε την Τετάρτη 26 Ιουλίου ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Βασίλης Δεμερτζής, προκειμένου να παραδώσει στο Κέντρο Υγείας υγειονομικό υλικό.

Τον κ. Δεμερτζή υποδέχθηκαν ο Δ/ντής του Κ.Υ. κ. Γιώργος Μοίρος μαζί με άλλα στελέχη του κέντρου, η πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Κοινότητας Μαντουδίου κα Παναγιώτα Μπούρα και ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μαντουδίου κ Ιωάννης Ψαραδόπουλος οι οποίοι και τον ευχαρίστησαν ιδιαίτερα για την προσφορά του την εποχή αυτή, όπως είπαν, που ο τομέας της υγείας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υποχρηματοδότησης.
Από την πλευρά του ο κ. Δεμερτζής που συνοδευόταν από μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ. Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας την Αντιπρόεδρο κα Γεωργία Μπούρα, τον Γραμματέα κ. Κώνσταντίνο Παπαντωνίου καθώς καθώς και τον κ. Αθανάσιο Τσούμαρη, ο οποίος μετέφερε το νοσοκομειακό υλικό με δικά του μέσα, ευχαρίστησε τον δ/ντή και το προσωπικό για την αποδοχή της προσφοράς και υποσχέθηκε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό των κατοίκων του Δήμου Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας με όσες δυνάμεις έχει, προκειμένου να δίνει λύσεις στα προβλήματα τους.


Κ.Παπαντωνίου, Β.Δεμερτζής, Γ. Μοίρος
Π.Μπούρα, Β.Δεμερτζής, Κ.Παπαντωνίου, Γ.Ψαραδόπουλος, Αθ.Τσούμαρης

8 Σχόλια:

ΟΣΟ ΤΙΝ Κα ΜΠΟΥΡΑ ΝΑ ΕΙΝΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΤΙΣ ΜΙΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Ή ΦΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΒΡΩΜΙΚΙ

Δεν σας πείραξε που οι συριζανέλ διέλυσαν τα νοσοκομεία και σας πειράζει που ένας ιδιώτης προσέφερε αυτά που στερούν χωρίς να ντρέπονται οι άλλοι από το κέντρο υγείας; Για όποιο λόγο και αν το έκανε του αξίζει ένα ευχαριστώ από όλους μας.

10.01 ΑΥΤΗ ΨΙΦΗΣΕΣ ΚΑΙ ΦΑΤΗΝ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΣΑΣ. Η ΝΕΟΚΟΡΗΣΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Το γηραιό "μέλλον" του τόπου με χάντρες και καθρεπτάκια

για το διαλυμένο ασθενοφόρο ηλικίας 25 ετών από το βελγιο καμαρώνατε καλυβιωτοσυριζάκια κλικα αμαρτωλή είστε .

Και ποιος σου είπε 9:43 ότι τώρα δεν καμαρώνουμε?
Απλώς η κυρία το απέκρυψε για να μην επισκιαστεί και το μάθαμε όταν βγήκαν οι φωτογραφίες.
Γιατί ανώμαλε η προσφορά του συμπατριώτη μας που έφερε ένα διαμορφωμένο ασθενοφόρο για το καλό του τόπου το σνομπάρετε και το μηδενίζεται?
Θάπρεπε μάλλον να φέρει μια μεγααάλη φωτό του μεγααάλου αντρός για να γίνει αποδεκτό.
Έχουμε την ηγεσία που μας αξίζει!

Ανώμαλε 9.43 π.μ.
Ο νοσηρός σου νους δεν σου αφήνει περιθώρια να δεις τα ποιό απλά και καθαρά πράγματα που γίνονται γύρο σου και όλος ο κόσμος τα αναγνωρίζει.
Θα υποφέρεις μονίμως απο τον ίδιο σου αρρωστημένο εαυτό.
Χρειάζεστε θεραπεία ......και κάτι άλλο.

εμαθα οτι ο ψαραδοπουλος στη σεμνη τελετη παραδοσης,,,εψαλλε πολυ γλυκα,και με κατανυξη,,το ασμα του ζαφειρη μελα,,ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΜΟΥ...

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.