Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Μέχρι τις 31 Ιουλίου ο Δήμος μας πρέπει να καταρτίσει και να δημοσιεύσει το προϋπολογισμό του 2018. Νέα εγκύκλιος


Μέχρι 31 Ιουλίου η κατάρτιση και δημοσίευση των προϋπολογισμών δήμων και περιφερειών –Εγκύκλιος ΥΠΟΙΚ


Το αργότερο μέχρι 31 Αυγούστου θα πρέπει να σταλούν στη Διεύθυνση Προϋπολογισμού Γενικής Κυβέρνησης του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους τα σχέδια των ενοποιημένων προϋπολογισμών των δήμων, των περιφερειών και των εποπτευόμενων νομικών προσώπων των ΟΤΑ, καθώς και ο συγκεντρωτικός ενοποιημένος προϋπολογισμός των ΟΤΑ οικονομικού έτους 2018.

Πράγμα που σημαίνει ότι η κατάρτιση και δημοσίευση των προϋπολογισμών των δήμων και των περιφερειών, θα πρέπει να γίνουν μέχρι 31 Ιουλίου.

Αυτό ορίζεται με εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών και ο αναπληρωτής υπουργός Γιώργος Χουλιαράκης, με την οποία καλεί τους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης στην ορθή κατάρτιση των προϋπολογισμών, στην τήρηση των ορίων δαπανών και την επίτευξη των στόχων τους.

Σε ότι αφορά τα οικονομικά δεδομένα και τις προβλέψεις για τον ενοποιημένο προϋπολογισμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – ήτοι δήμων κα περιφερειών – για το 2018 η εγκύκλιος υπενθυμίζει τις εξής προβλέψεις:

Τα συνολικά έσοδα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για το 2018 ανέρχονται σε 7.761 εκ. ευρώ, Τα συνολικά έξοδα σε 7.307 εκ. ευρώ και πλεόνασμα στα 398 εκ. ευρώ.

Τα 7.761 εκ. ευρώ έσοδα προέρχονται: 3.319 εκ. ευρώ από επιχορηγήσεις από τον τακτικό προϋπολογισμό, 826 εκ. ευρώ από το ΠΔΕ,14 εκ. από ευρωπαϊκά προγράμματα, λοιπά έσοδα 2.702 εκ. ευρώ, 858 εκ. ευρώ από εισπράξεις υπέρ δημοσίου και τρίτων και 41 εκ. ευρώ από τόκους.

Από τα 7.307 εκ. ευρώ προϋπολογισθέντα έξοδα, τα 2.280 εκ. ευρώ προορίζονται για αμοιβές προσωπικού, 725 εκ. ευρώ για προνοιακά επιδόματα, 71 εκ. για αποπληρωμή τόκων, 1.328 εκ. ευρώ δαπάνες για επενδύσεις και αποσβέσεις, 2.018 εκ. ευρώ λοιπές δαπάνες, 884 εκ. ευρώ αποδόσεις εσόδων υπέρ Δημοσίου και τρίτων και πληρωμή υποχρεώσεων προς τρίτους 56 εκ. ευρώ.

Τέλος το προβλεπόμενο πλεόνασμα ορίζεται στα 398 εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, οι φορείς που περιλαμβάνονται στο Μητρώο της Γενικής Κυβέρνησης, θα καταρτίσουν συνοπτικό σχέδιο προϋπολογισμού για το οικονομικό έτος 2018, το οποίο θα υποβάλλουν στις Γενικές Διευθύνσεις Οικονομικών Υπηρεσιών των αρμόδιων υπουργείων μέχρι 24 Ιουλίου και σε κάθε περίπτωση όχι αργότερα από τις 31 Ιουλίου.

Με ευθύνη των Προϊσταμένων των ΓΔΟΥ συγκεντρώνονται οι συνοπτικοί προϋπολογισμοί των εποπτευόμενων φορέων, μαζί με τους λοιπούς σχετικούς πίνακες του Παραρτήματος, ελέγχονται ως προς τη συμβατότητά τους με τα δημοσιονομικά αποτελέσματα όπως αυτά τίθενται με την παρούσα και αποστέλλονται στη Διεύθυνση Προϋπολογισμού Γενικής Κυβέρνησης (ΔΠΓΚ) του ΓΛΚ, σε ηλεκτρονική μορφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση dpgk@glk.gr και deko@glk.gr, μέχρι την 31.7.2017 και σε κάθε περίπτωση όχι αργότερα από την 18.8.2017.

Αναλυτικά η Εγκύκλιος του ΥΠΟΙΚ

23 Σχόλια:

ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΨΗΦΗΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΘΑ ΠΑΜΕ .......ΠΑΣΧΑ

Αν πάει αναλογικά με το τεχνικό πρόγραμμα το περσυνό θα είναι έτοιμος μέχρι τις επόμενες Δημοτικές εκλογές.

Αλήτες,άχρηστοι,κλέφτες,γελοίοι,κομματόσκυλα,λαμόγια.

Αν υπολογίσεις κσι την αύξηση σε ρουσφετοέργα τύπου Φτεριαρά λόγω προεκλογικής εκστρατείας αποστάτες και Στεργίου θα το εκμεταλλευτούν όσο δεν πάει

12:50
Άραγε είμαστε τόσο αφελείς να εμπιστευτούμε την τύχη μας στους κηφήνες της λαμογιάς,του φασισμού και της τσιφτετελιού?
Ο κάθε λαός έχει την ηγεσία που του αξίζει.

ΚΟΠΡΙΤΕΣ 4 ΑΤΟΜΑ ΕΙΣΤΑΙ ΑΝΤΕ ΦΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΗΜΑΞΕ Ο ΤΟΠΟΣ

Κοπρίτη με την παρέλαση σου ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ,δεν το κατάλαβες.
Τέρμα το κοπριταριό που διέλυσε ένα έθνος.
Βούρτσες-κοπρίτες .......ένα λεξιλόγιο που δεν μας αρμόζει,μας λυπεί,μας αγανακτεί που τέτοια άτομα με την μάσκα της ανωνυμίας εκφράζουν το ζοφερό εγώ τους.
Κρίμα σε σένα.

Καλα εσυ δεν βλεπεις οτι ο καλυβιωτης και η παρεουλα του ουτε λακουβα δεν ΜΠΟΡΟΥΝ....

ΧΡΗΣΤΟ ΒΑΛΕ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ

ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΜΙΑ ΟΜΟΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ,ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΤΟΣ.

10:18
Ύστερα απο τα μεγάλα έργα Μάρκου και Ψαρρου τι άλλο θα μπορούσε να γινει σ´αυτη την ταλαίπωρη χλωρά?
Τον τρέμετε τον Καλυβιώτη,δεν έχετε αφήσει καμιά δολοπλοκία που να μην την έχετε χρεισιμοποιήσει όλο το παλιό συνάφι σας.
Βρώμικος πόλεμος αθλίων.

12 Ιουλίου 2017 - 7:40 μ.μ.
ΜΕ ΤΟΣΟ ΓΡΑΣΣΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ?
ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ
ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ 5Χ5 Η ΚΑΜΜΙΑ ΒΡΥΣΟΥΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ
ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ
ΑΝΤΕ ΠΑΡΕΤ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΙΜΑ
ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΟΥΤΕ ΞΕΡΑΤΕ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ

27 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ
ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ?

ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΤΕ
ΕΓΩ ΔΕΝ ΙΣΟΠΕΔΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ
ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΑΣ

Την ευθύνη την έχουν όλοι αυτοί που όταν αντιλήφθηκαν ότι τα σχέδια τους για το πάρτυ χάλασε δεν θέλανε να το πιστεύσουν και επιτέθηκαν με όποιο βρώμικο
Τρόπο μπορούσαν,με στενούς συνεργάτες και συμπολεμιστές την παρέα του Καντζούρα που είδαν την ευκαιρία να κάνουν όνειρα.
Αφού δεν κατάφεραν να τον διώξουν,παρά την πολιτική και νομική υποστήριξη ομοϊδατων των, να τον μπλοκάρουμε μη κάνει έργο και τους εξαφανίσει.

ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΗ -ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΗ

Στον 12:02
Η γάγγραινα μπορεί να παρουσιαστεί στο μικρό δακτυλάκι του ποδιο και να σκοτώσει άνθρωπο.

Ο ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΕΦΥΓΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙΟΥΛΙΑ ΜΕΤΑ.ΤΑ 4-5 ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ; ΤΑ ΑΛΛΑ 20 ΘΕΜΑΤΑ ;

13 Ιουλίου 2017 - 9:25 μ.μ.
ΘΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ
ΛΕΓΕΣΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ
ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΣΤ....Υ
ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ
ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ

Προς 12.35 π.μ.
Η ημιμάθεια χειρότερη της αμαθείας.
Ενημερώσου πρώτα και μετά να δείξεις τις προθέσεις σου.
Διαφορετικά το πάθος σου σε προδίδει, σε προσβάλει, σε μειώνει
και τελικά καταφέρνεις να σιχαθείς τον ίδιο σου τον εαυτό.


PublishDeleteSpam100
1-1 of 1 Newer comments1Older comments

ΩΣΟ ΓΙΑ ΤΙΝ ΚΥΡΑ ΓΙΟΥΛΑ ************* ΝΑ ΚΑΝΙ ΠΑΡΑΤΗΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΈΡΑ ΧΟΡΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΙΝ ΔΉΜΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΕ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΉΤΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΑ ΓΙΟΥΛΑ ***************

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.