powered by Surfing Waves

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Υποχρεωτικός καθαρισμός οικοπέδων και ιδιοκτησιών



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ & ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ


Αγαπητοί Συμπολίτες

Όπως σας έχουμε ενημερώσει με προηγούμενη ανακοίνωση είναι υποχρεωτικός ο καθαρισμός της βλάστησης από τα οικόπεδα και τους ακάλυπτους χώρους που βρίσκονται εντός πόλεων, κωμοπόλεων και οικισμών και σε απόσταση μέχρι 100 μέτρα από τα όριά τους.

Καθαρίζουμε το συντομότερο δυνατόν, τα οικόπεδα και τις αυλές μας από τα ξερόχορτα και τις εύφλεκτες ύλες προκειμένου να προστατεύσουμε κατ’ αρχήν τη δική μας περιουσία και να αποφύγουμε καταστροφές σε σπίτια - περιουσίες και κυρίως τραγωδίες από απώλεια ανθρώπινων ζωών σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Σας γνωρίζουμε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξουν έλεγχοι από κοινά συνεργεία του Δήμου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και σε περίπτωση άρνησης ή αδιαφορίας στον καθαρισμό των οικοπέδων θα επιβάλεται στους ιδιοκτήτες:
• Μήνυση
• Διοικητικό πρόστιμο
• Αυτεπάγγελτος καθαρισμός από τον Δήμο με επιβάρυνση της δαπάνης στον ιδιοκτήτη.

Παρακαλούμε για τη συνεργασία σας.
Η προστασία των δασών, των οικισμών μας και των περιουσιών των δημοτών είναι να υποχρέωση όλων μας.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.