Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Ενημέρωση για τη ρύθμιση και διαγραφή οφειλών την Δευτέρα 24 Ιουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα Μαντουδίου

Ενημέρωση για τη Ρύθμιση και Διαγραφή Οφειλών εμπόρων, επιχειρήσεων, ελεύθερων επαγγελματιών, αγροτών σύμφωνα με το νέο νόμο 4469/2017.

Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Νίκου Μαυραγάνη και του Δημάρχου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, Χρήστου Καλυβιώτη, θα γίνει ενημέρωση σχετικά με τις δυνατότητες διαγραφών και ρυθμίσεων των χρεών, εμπόρων, επιχειρήσεων και αγροτικών.Η ενημέρωση θα λάβει χώρα την

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017 και ώρα 20:00

στο Δημοτικό Κατάστημα Μαντουδίου (αίθουσα συνεδριάσεων).


Τον Υπουργό θα συνδράμουν εξειδικευμένοι Δικηγόροι και Οικονομολόγοι, που θα απαντήσουν και σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων.


Ομιλητές θα είναι :

-Στάθης Πανταζής, Δικηγόρος – Οικονομολόγος,

-Θανάσης Μαραγιάννης, Οικονομολόγος- Φοροτεχνικός, και

-Αλέξανδρος Καραμάνος, Δικηγόρος.

10 Σχόλια:

ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ Ο ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΥΡΑ

αυτό το "εξειδικευμένοι" ταιριάζει ιδιαίτερα στην περιοχή μας.
"εξειδικευμένοι" πολλοί και σε πολλές ειδικότητες.
Κούλης, για παράδειγμα, εξειδικευμένος στη διοίκηση μεγάλων επιχειρήσεων.
Αντιδήμαρχοι, εξειδικευμένοι σε αδιαφανείς διαδικασίες.
Αντρικάνας, εξειδικευμένος στην Προεδρία.
τέως Δήμαρχοι εξειδικευμένοι στην εξαφάνιση χρημάτων.
Δημοτικοί Σύμβουλοι εξειδικευμένοι στην παροχή ψήφου στο κατά πως συμφέρει τα αφεντικά τους.
Ψηφοφόροι εξειδικευμένοι στην ανά τετραετία (τώρα πενταετία) παροχής ψήφου σε όποιον τάζει τα περισσότερα και ας είναι αδύνατα.
Τώρα και "Οικονομολόγος - Φοροτεχνικός" με τη γνωστή εξειδίκευση ..................

Αυτό που χρειάζεται η περιοχή και ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι είναι η ανάπτυξη και η δημιουργία θέσεων εργασίας και όχι ενημέρωση για ρυθμίσεις οφειλών. Όταν δεν έχεις μεροκάματο δεν μπορείς να αποπληρωσεις ούτε και να ρυθμίσεις καμιά οφειλή. Η ανεργία και η ανέχεια δεν καταπολεμάται με ενημερώσεις αλλά με συγκεκριμένα μέτρα και πολιτικές.

ΑΝΤΡΙΚΑΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΒΡΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Για ποιο λόγο να γίνει αυτή η ενημέρωση;Το δημοτικό συμβούλιο του δήμου μας και οψίμως ο κος Δήμαρχος αποφασίζουν και διαττασουν όποτε και όπως θέλουν να διαγράφουν οφειλές,λες και ο Δήμος είναι το σπίτι τους.

8:45
Αδιόρθωτος,ο δήμαρχος δεν αποφασίζει διαγραφές οφειλών.
Παραπληροφόρηση και ψηφοθηρία βασιλεύουν!
Χατζής ο ιδανικός εκπρόσωπος μιας παρακμιακής ομαδούλας.

Προς 8.45 π.μ.
Είσαι άσχετος, κακοπροαίρετος, λασπολόγος και πολύ ΜΑΜΑΚΑΣ.

Η ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΑΠΟΨΕ Ο ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΑΠΩΝ

Προς 8:45
Μάλλον έχεις μείνει πίσω απ τις εξελίξεις.Εν προκειμένω ο κος Δήμαρχος εισηγήθηκε στο ΔΣ τις διαγραφές και έρριξε ευθύνες στις υπηρεσίες που ο ίδιος προΐσταται.Τους βεβαιωτικούς καταλόγους αυτός είχε υπογράψει ως ο ανώτερος προϊστάμενος.Μπορεί μάλιστα να δώσει εντολή στις υπηρεσίες να μην εκτελέσουν την απόφαση ως προδήλως παράνομη.Αντί αυτού όμως άρει την δέσμευση ενημερότητας σε κατ' εξακολούθηση οφειλέτη του Δήμου ζημιώνοντας τον Δήμο.

8:45
Εάν ο σχολιαστής 8:45,που φαίνεται να ξέρει πολλά, αυτός(η) με τις οικομικές υπηρεσίες του δήμου και με την πρόθυμη συμπαράσταση αποστατών και Στεργίου ξέρουν τι πρέπει να κάνουν,αν ο δήμαρχος παρανομεί.

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.