powered by Surfing Waves

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επίσκεψη του Πατριάρχη

ΟΔΗΓΙΕΣ
ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ – ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ – ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Ι.Μ. ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ

Κατά το διήμερο (02 και 03-06-2018) της επίσημης επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχου, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Λίμνης – Μαντουδίου – Αγίας Άννας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων και προσκυνητών - επισκεπτών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Ειδικότερα:

•Η κίνηση όλων των οχημάτων με κατεύθυνση την Ι.Μ. Οσίου Δαυίδ θα πραγματοποιείται ελεγχόμενα και ΜΟΝΟΝ από την Επ. Οδό Ροβιών – Ιστιαίας.

•Η στάθμευση των όλων των οχημάτων θα πραγματοποιηθεί στους χώρους που θα σας υποδείξουν οι ρυθμιστές τροχονόμοι.

•Η αποχώρηση όλων των Ι.Χ.Ε. οχημάτων θα πραγματοποιηθεί μετά την αποχώρηση του Οικουμενικού Πατριάρχου και σύμφωνα με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

•Η αποχώρηση όλων των ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ θα πραγματοποιηθεί μετά την αποχώρηση του Οικουμενικού Πατριάρχου και σύμφωνα με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

•Κατά τις ώρες 17:30 έως 18:15 και 20:30 έως 21:15 της 02-06-2018 θα υπάρξει πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στις οδούς περιμετρικά της Ι.Μ. Οσίου Δαυίδ.

•Κατά τις ώρες 06:15 έως 07:00 και 11:30 έως 12:15 της 03-06-2018 θα υπάρξει πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στις οδούς περιμετρικά της Ι.Μ. Οσίου Δαυίδ.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας.
Με τη βοήθειά σας, θα συμβάλλετε καθοριστικά στην ομαλή και απρόσκοπτη πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.