Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

Η ΔΕΥΑ απορρίπτει αίτηση του πρώην δημάρχου Ψαρρού να του διαγραφεί χρέωση για νερό πού κατανάλωσε

το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ εξέτασε διάφορες αιτήσεις πολιτών για διαγραφών χρηµατικών ποσών από κατανάλωση. Σε όλες τις περιπτώσεις των αιτήσεων έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι από υδραυλικούς και γενικότερα αφορά περιπτώσεις λάθος ενδείξεων υδροµετρητών, µη συνδέσεων στην αποχέτευση, κατηγορία χρεώσεων Α.Μ.Ε.Α. κ.α  Ανάμεσα στις αιτήσεις ήταν και η αίτηση του κ. Ψαρρού, πρώην δημάρχου και προέδρου της ΔΕΥΑ.

Μπορείτε να διαβάσετε την απόφαση της ΔΕΥΑ και το αιτιολογικό της όπως αυτή δημοσιεύεται στο Διαύγεια κάνοντας κλικ εδώ.


7 Σχόλια:

Άτομο με αρχές και αυτός. Η δύναμη της συνήθειας

Ο κλέψας, του κλέψαντος, τω κλέψαντι, ω παλιοκλέψαντες και παλιοκλεφταρέοι.

Πρόεδρε της ΔΕΥΑΜΛΑ γιατί δεν αναγράφεται το ποσόν που χρωστούν όσοι αιτούνται τη διαγραφή του; Να δούμε και μεις οι συνεπείς δημότες το μέγεθος της ευτέλειάς τους!!

Εκλογές ΝΔ:
Ο Μητσοτάκης πανευτυχής με Ψαρρό!
Μεγάλες προσδοκίες,καινούργιες υποσχέσεις!
Μπουχτίσαμε στα σκατά!

Ο ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΆΣΟΚ ΕΚΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΌΠΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ
Ο ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΣ ΣΤΟ ΚΙΜΑΣΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΒΉΣ ΠΛΟΙΟΝ ΔΉΘΕΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΈΙ .
Ο Ι ΚΑΛΠΕΣ ΖΥΓΟΝΟΥΝ ...ΨΙΦΙΣΤΕ ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΣΑΠΙΑ ΚΟΜΑΤΑ ..

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.