Τρίτη, 29 Μαΐου 2018

Συνάντηση των Αρχισυντακτών των περιφερειακών Μ.Μ.Ε. της Ρωσίας με το δήμοΣυνάντηση των Αρχισυντακτών των Περιφερειακών Μ.Μ.Ε. της Ρωσίας  με το  Δήμο σήμερα στη Λίμνη υπό την αιγίδα του Δήμου. Παρόντες οι Αντ/χοι κ. Κατσούρας κα. Γεωργάκαινα ο Προέδρος του Α.Π.Ε. κ. Ψύλος Μιχάλης και ο Συμβούλος του Πρεσβευτή της Ρωσικής Πρεσβείας κ. Ολέγκ Μπρεντεχίν. Συζητήθηκαν πρωτοβουλίες ενδυνάμωσης των σχέσεων εκατέρωθεν.

7 Σχόλια:

Όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη.
Γιαννακη βλεπω παλι φωτογραφιζεσαι
Φιλοδοξος , με οποιον τροπο μπορεις θες να ανεβεις
και στον θωκο του Δημαρχου ( διαδιδεται ) οπως και
στη θεση πουσαι τωρα

Δεν είναι μόνο ο Γιαννάκης,φωτογραφία χωρίς Σοφούλα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

ανθρωπος που εχασε το στηριγμα είναι ρε μη βαρατε τις ψυχες των ανθρωπων

Δωρεάν διαφήμιση των προϊόντων της δημοτικής συμβούλου,πως τα κατάφερε πάλι!

Συνάντηση στο δήμο. Ποιο δήμο; Ήθελα να ήμουν να ακούσω τι είπαν ο Κατσούρας και η Γεωργάκαινα στους Ρώσους αρχισυντάκτες.
Ο άλλος ο ξερολας λυκειαρχης τι γύρευε εκεί. Ο ΑΠΕ-ΜΠΕ παράγοντας και αυτός μαζί με τον φιλαράκο του ξενοδόχο που κάθεται πάρα πίσω. Όλοι οι βολεμένοι κρατικοδίαιτοι. Σε άλλο τόπο κάτι τέτοια στοιχεία θα τα έπαιρναν με τις πέτρες.

Οι αντιδήμαρχοι εκπροσωπούν το δήμο, οι άλλοι τι ρόλο παίζουν. ΑΙΣΧΟΣ.

O λυκειάρχης τι ζήταγε εκεί; Έχει καταντήσει ο μεγαλύτερος μαϊντανός της περιοχής. Χώρια που αυτοπροτείνεται για υποψήφιος Δήμαρχος! Ρε τι μαζεύουμε σ' αυτό το τόπο.

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.