Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018

Εκδήλωση διάχυσης των αποτελεσμάτων του προγράμματος κινητικότητας Erasmus+ από το ΕΠΑΛ Μαντουδίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το 1ο ΕΠΑ.Λ. Μαντουδίου, την Πέμπτη 24/05/2018 και ώρα 11:00 π.μ. η εκδήλωση διάχυσης των αποτελεσμάτων του προγράμματος κινητικότητας Erasmus+ με θέμα: «Τεχνικές Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων για Έξυπνα Κτίρια»,που υλοποιήθηκε στο Inergollege και το Univercity of Nikocia της Λευκωσίας Κύπρου από 12/11/2017 έως 26/11/2017.
Ο Διευθυντής του ΕΠΑ.Λ. κ. Γιώργος Κηρύκος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και προλόγισε την εκδήλωση, στη συνέχεια οι εκπαιδευτικοί Νικόλαος Τεκίρδαγλη, Μαρία Καπετανάκη, Αγλαΐα Μπακαβέλου, Ελένη Χονδρογιάννη, και οι μαθητές που συμμετείχαν στο παραπάνω πρόγραμμα παρουσίασαν τα αποτελέσματά του στην μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα, σε φορείς της περιοχής, σε γονείς και πολίτες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος Κηρέως πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Μάρκου.

Ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Προκοπίου, αιδεσιμότατος π. Δημήτριος Πατεράκης.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Ιωάννης Στεργίου και Βασίλειος Παζάρας.

Η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μαντουδίου, κα. Παναγιώτα Μπούρα.

Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Μαντουδίου, κ. Δημήτριος Ντούλμας.

Η σχολική σύμβουλος της Δ.Δ.Ε. Εύβοιας, κα. Ιωάννα Τσαμίτα.

Ο πρώην Διευθυντής του ΕΠΑ.Λ. Μαντουδίου κ. Ελευθέριος Χατζής.

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου και Λυκειακών Τάξεων Αγίας Άννας, κα. Ολυμπία Φορτοτήρα.

Η πρόεδρος του Χριστιανικού Συλλόγου Μαντουδίου, κα. Αιμιλία Αγγελή.

Από τον Χορευτικό – Πολιτιστικό Σύλλογο Μαντουδίου «Ο Μάκιστος», ο κ. Γεώργιος Δελφής.

Γονείς και πολίτες της περιοχής.

Η Διεύθυνση, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Μαντουδίου, ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Η συμμετοχή τους μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε ως σχολείο με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, απέναντι στους γονείς που επί σειρά ετών μας εμπιστεύονται, να παρέχουμε γνώση και μόρφωση στα παιδιά μας αξιοποιώντας κάθε τρόπο και μέσο που θα συμβάλει στην ποιοτική τους εκπαίδευση.

Από το 1ο ΕΠΑ.Λ. Μαντουδίου

6 Σχόλια:

Χόρτασε το μάτι μας παπάδες..πολλούς παπάδες..Λυπηθείτε μας..Καταλαβαίνω τί έχει να γίνει το Σάββατο με τον πατριάρχη!!!

ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ ΑΛΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΔΥΝΑΤΑ.ΠΑΠΠΑ ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΦΤΑΝΕΙ ΝΥΣΑΦ....

δεν ξερουμε ποτε ειναι γιορτες στο μαντουδι καθε μερα πρωι απογευμα βραδυ ντανγκα ντουνγκα μαζι με τα ηχεια εξω να ακουγεται μεχρι την σκυλογιαννη ρε πως μας καταντησατε ετσι ρεεεεεεεεεεεεεεεε

Έχεις το ελεύθερο να κατακρίνεις μια πράξη, όχι αυτόν που την έπραξε.

7.57 ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟ ΠΑΣ.ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΙΣΩς ΣΕ ΔΕΙΣ

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.