Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Έως 4 Ιουνίου οι προτάσεις για ενεργειακή αναβάθμιση δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων

Παρατείνεται έως τις 4 Ιουνίου η ημερομηνία υποβολής προτάσεων που αφορούν σε επεμβάσεις για ενεργειακή αναβάθμιση Αθλητικών Εγκαταστάσεων (Κλειστές Αθλητικές Εγκαταστάσεις και Ανοικτές Κολυμβητικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις). Η παράταση δίνεται σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, λόγω της έναρξης λειτουργίας του νέου Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος.

Ως μία Αθλητική Εγκατάσταση, νοείται αυτή, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει περισσότερες από μία αθλητικές δραστηριότητες, αναπτύσσεται σε ένα ενιαίο οικόπεδο ή οικοδομικό τετράγωνο ιδιοκτησίας του Δικαιούχου, με μία ενιαία άδεια λειτουργίας εν ισχύ.

Σε περίπτωση υποβολής πρότασης από ΟΤΑ Α’ βαθμού ή Δημοτικά Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου για περισσότερες από μία Αθλητικές Εγκαταστάσεις θα ακυρώνεται αυτόματα η συμμετοχή του Δικαιούχου στην Πρόσκληση.

Δυνητικοί δικαιούχοι του προγράμματος είναι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ΟΤΑ Α’ βαθμού ή Δημοτικά Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, τα οποία έχουν ως σκοπό και τη λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων. Η συγχρηματοδοτούμενη Δημόσια δαπάνη, ανέρχεται στα 27.353.750 ευρώ.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα, Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη το σύστημα διαχείρισης του Ε.Π., το θεσμικό πλαίσιο υλοποίησης των πράξεων που εντάσσονται στο εν λόγω Ε.Π., τους κανόνες επιλεξιμότητας των δαπανών των πράξεων, καθώς και οποιαδήποτε πληροφορία για την υποβολή των προτάσεων (όπως οδηγίες για τη συμπλήρωση ΤΔΠ/Υ, πίνακα επιλεξιμότητας δαπανών, δεικτών παρακολούθησης φυσικού αντικειμένου, εξειδίκευση κριτηρίων αξιολόγησης προτάσεων και άλλα έγγραφα αναγκαία για την εξέταση της πρότασης) βρίσκονται στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις http://www.espa.gr και www.epperaa.gr και www.epep.gr/content/ep_ymeperaa.

Ο ανωτέρω δικτυακός τόπος αποτελεί βασικό εργαλείο επικοινωνίας της ΕΥΔ με το σύνολο των ενδιαφερομένων για το Ε.Π. και ανακοινώνεται σε αυτόν κάθε σχετική πληροφορία.

7 Σχόλια:

ΚΑΝΤΖΟΥΡΑ ΤΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΑΝΕς ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ?

ΤΙΠΟΤΑ....ΤΙΠΟΤΑ .........................ΤΙΠΟΤΑ

οταν ειχε την ευθινει αυτος φιλε μου ηταν ολλα κουκλα φαε τωρα (καστελα)τωρα στο γυμναστηριο και παρε απορημαντικα και σκουπες και ελα να σφουγκαρισεις και οχι μονο ψωφιλα βρωμαει μεσα εξω απο τον συλλογο ειμαι

ρωτα αυτους που ψηφισες ρε.αυτον ρωτας;τι σε νοιαζει και του ζητας κ τα ρεστα;

ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΡΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ?
ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ

το γυμναστηριο ειναι πλεον επικυνδινο για αρωστειες υπατητηδα,λοιμωδει νοσιματα ,τυφο, κανενας δεν μπαινει μεσα το κατεστρεψαν.εμεις παιζαμε πρωταθλημα μπασκετ εκει σαν ομαδα της λιμνης τωρα τελος και η ομαδα μας διοτι για να παιξεις πρωταθλημα θελει κλειστο γυμναστηριο κατεδαφηση θελει 4 χρονια ουτε μια χλωρινη

Για το μοναστήρι ο Στεργίου με τον Καντζούρα βρήκαν 45 χιλιάρικα για το γυμναστήριο δεν θα μπορούσαν αν ενδιαφερονταν; οι σύμβουλοι του Μαντουδίου (όλοι αποστατες) όταν δεν μηχανοραφούν να ρίξουν το καλυβιώτη τι κάνουν; γιατί δεν το έβαλαν στο τεχνικό πρόγραμμα; εδώ έβαλαν το ρουσφέτι του Τριάντη στα Φτεριαρά. Γιατί δεν το φέρνουν σαν θέμα στο δημοτικό συμβούλιο; γιατί δεν τους ενδιαφέρει. Το μόνο που τους καίει είναι η εξουσία και η μάσα

ΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ ΟΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΣΤΕΛΑ

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.