powered by Surfing Waves

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Σύλληψη για παράνομη αλιεία αχινών στις Ροβιές









Όργανα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αιδηψού κατά την εκτέλεση περιπολίας με Α.Λ.Σ. – 3259, στα πλαίσια ελέγχων και αστυνόμευσης, διαπίστωσαν παράνομη αλιεία αχινών από καταδυόμενο ερασιτέχνη αλιέα, την Τρίτη και ώρα 13:10, στην θαλάσσια περιοχή Ροβιών Ευβοίας.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτακόσια (700) τεμάχια αχινών συνολικού βάρους είκοσι έξι (26) κιλών τα οποία εν συνεχεία απορρίφτηκαν στην θάλασσα.
Παράλληλα κατά του υπαιτίου κινήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων για παράβαση του ΠΔ 373/85.  Οι  έλεγχοι συνεχίζονται με σκοπό την πάταξη της παράνομης αλιείας.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.