Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017

Διαδημοτικό σφαγείο με ενδεχόμενη συμμετοχή των τοπικών κτηνοτρόφων, κρεοπωλών κ.α.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με πρωτοβουλία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλη Αποστόλου πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2017, στο γραφείο του Υπουργού, συνάντηση με τους Δημάρχους Ιστιαίας – Αιδηψού κα Λίνα Ευσταθίου και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας κ. Χρήστου Καλυβιώτη, παρουσία των συμβούλων του Υπουργού και συζήτησαν τη δημιουργία διαδημοτικού σφαγείου στην περιοχή των δύο Δήμων, με ενδεχόμενη συμμετοχή των τοπικών κτηνοτρόφων, κρεοπωλών κ.α.
Συζητήθηκαν τα βασικά επιμέρους θέματα:
 Ανεύρεση κατάλληλου χώρου για την κατασκευή του σφαγείου
 Φορέας του έργου
 Το νομικό πλαίσιο
 Χρηματοδότηση της μελέτης και κατασκευής του έργου
 Περιβαλλοντικά θέματα
 Συνοδά έργα (ΒΙΟΚΑ, διαχείριση υπολειμμάτων κ.α.)

Επόμενη συνάντηση για το θέμα θα γίνει το συντομότερο, αμέσως μετά την εύρεση του κατάλληλου χώρου.

Ευχαριστούμε τον Υπουργό κ. Βαγγέλη Αποστόλου και προσδοκούμε την άμεση υλοποίηση του έργου, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.


Λίμνη, 30/11/2017
Ο Δήμαρχος
Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας
Χρήστος Καλυβιώτης

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.