powered by Surfing Waves

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Υστερόγραφο Τάσου Βούλγαρη προς τους ψηφοφόρους του και τους ξένους τυχοδιώκτες

17 Μαΐου 2014: Προεκλογική ομιλία Κ. Καλυβιώτη στο Μαντούδι. Ο υποψήφιος Τάσσος Βούλγαρης (πέμπτος από τα δεξιά) μαζί με τα μέλη της παράταξης Ενωτική Δημοτική Κίνηση.


Ο "καλλιεπής" κ. Τάσος Βούλγαρης, Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Ενωτική Δημοτική Κίνηση του κ. Καλυβιώτη και ένας εκ των αποστατών της παραταξης με σχόλιο του προς το ΕΒ διαμαρτύρεται  ότι αδίκως του επιρρίπτονται ευθύνες για την δυσλειτουργία του δήμου λόγω μη ψήφισης του Προϋπολογισμού, μιας και φέτος μετά από 3 χρόνια το Τεχνικό  Πρόγραμμα ψηφίστηκε μόνο με 3 μήνες καθυστέρηση. Σε υστερόγραφο του ζητά συγνώμη από τους ψηφοφόρους του (πού στήριξε τον Καλυβιώτη; πού τους πρόδωσε; δεν το διευκρινίζει) και με Αρχαίο Σπαρτιάτικό ύφος μας διαβεβαιώνει ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν ξένο τυχοδιώκτη  να κάνει κακό στον τόπο μας. Οι ντόπιοι τυχοδιώκτες δεν έχουν να φοβούνται τίποτα από τον κ. Βούλγαρη μόνο οι ξένοι.



Το σχόλιο του κ. Βούλγαρη.

προς ελευθερο βημα το οτι στηριζεις τον καλυβιωτη το ξερουμε.το να παραπληροφορεις τον κοσμο δεν το ανεχομαι.γιατι δες λες στον κοσμο οτι ο δημαρχος που μας κατηγορει οτι δεν ψηφιζουμε το τεχνικο προγραμμα και κα τα συνεπεια και τον προυπολογισμο ηταν εσκεμμενα απων μαζι με τα υπολοιπα κουταβια που τον στηριζουν χωρις νακαταλαβαινουν οτι κανουν κακο στον τοπο.σημερα λοιπον ξεβρακωθηκαν ολοι αυτοι που μας κατηγορουν οτι εμεις φταιμε που ο δημος δεν λειτουργει.ας καταλαβουν ολοι αυτοι οτι ολοι εμεισ που στηριξαμε και τον καναμε δημαρχο περιμεναμε απο αυτον να αγαπησει τον τοπο που εμεις και ολοι οι πολιτες αγαπουν.τελοσ θα παρακαλουσα ολους τους δημοτεσ ναερχονται στα συμβουλια για να εχουν δικη τους κριση.
υστερογραφο . ζητω συγγνωμη απο ολους τοφυς ψηφοφορους που στηριξαν αλλα θελω να τους διαβεβεωσω οτι ειμασταιε εδω καιδεν θα επιτρεψουμε σε κανεναν ξενο τυχοδιοκτη και τακουτσαβακια του να κανουν κακο στον τοπο μας

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.