powered by Surfing Waves

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Ψηφίστηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα 2018



Το τρίτο επεισόδιο της σεζόν, κυλά με  εκπλήξεις, αλλά και με μια ταραχή στο συνηθισμένο ρυθμό του με τις παρατάξεις, τους σύμβουλους, τους σύμμαχους, τις οικογενειακές καταβολές που βαραίνουν τον κάθε ευελπιστούντα ηγεμόνα. Ο χειμώνας είναι εδώ, η κάθε παράταξη ετοιμάζεται πράγματι για την αναμέτρηση...Καμία ανάσα μέσα στο χιόνι ,στην παγωμένη στέπα, όπου τα βήματα βγάζουν αχνό, αλλά όχι οι ανάσες, γιατί δεν υπάρχουν, η στρατιά των Νεκρών προχωρά σιωπηλή, με τα φωσφοριζέ μάτια τους σαν προβολείς ομίχλης. ......"

Νέα τροπή στο 3ο επεισόδιο (σεζόν 3) του "Παιχνιδιού του Δημαρχιακού Στέμματος" πού παίχθηκε απόψε στο Δημοτικό Συμβούλιο . Ψηφίστηκε πριν από λίγο το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου με 14 ψήφους υπέρ και 8 ψήφους κατά από την αντιδραστική παράταξη πού δεν ψηφίζει τίποτα, "την στρατιά των Νεκρών".

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.