Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Εκστρατεία δενδροφύτευσης και σποράς του δημόσιου δάσους Λίμνης την Κυριακή 19-02-2017

Ανακοίνωση

Το Δασαρχείο Λίμνης σε συνεργασία με Συλλόγους και Φορείς της περιοχής., τα πλαίσια της αισθητικής αποκατάστασης της καμένης έκτασης που βρίσκεται ανατολικά της Λίμνης -της αναβάθμισης της ποιότητας του περιβάλλοντος και της ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα του περιβάλλοντος , διοργανώνει δενδροφύτευση και σπορά στο Δημόσιο Δάσος Λίμνης.

Σημείο συνάντησης το γήπεδο της Λίμνης την Κυριακή 19-02-2017 και ώρα 9 π.μ

Τα φυτά και οι σπόροι θα διατεθούν από το Δασαρχείο Λίμνης.

Όσοι θα συμμετάσχουν να έχουν μαζί τους από ένα τσαπί.

Καλούμε όλους μαθητές-πολίτες και φορείς της περιοχής να αποδείξουν έμπρακτα την περιβαλλοντική τους ευαισθησία, συμμετέχοντας στην αποκατάσταση της καμένης περιοχής.

4 Σχόλια:

Θα πάνε κι οι επιχειρήσεις που θησαύρησαν από την ξύλευση του καμένου δάσους χωρίς να επιτρέπεται στους πολίτες του Δήμου να κόψουν το παραμικρό, με τέτοιο χειμώνα και τέτοια οικονομική ανέχεια; Μήπως κύριοι του δασαρχείου πρέπει να απολογηθείτε στον κόσμο αντί να κομπάζετε για τα έργα που λέτε ότι γίνονται; Γιατί η φαντασία του απλού πολίτη (και όχι άδικα) οργιάζει!!!

Η φύση θα αναγεννηθεί μόνης της γιατί έχει μάθει να αντιστέκεται στις καταστροφές που της προκαλεί ο άνθρωπος. Μπράβο για την κίνηση αυτή αλλά οι κύριοι του Δασαρχείου θα πρέπει εκτός από φιέστες να κάνουν και κανά έργο δασοπροστασιας από τα χρήματα που δίνουν εάν δίνουν οι ξυλεμποροι!Γιατί πολύ φοβάμαι ότι με την κατάσταση που επικρατεί στα δάση της περιοχής και ιδιαίτερα στις δημοτικες κοινότητες Αγίας Άννας και Κηρέως θα έχουμε πάλι καμία μεγάλη καταστροφή και πάλι θα φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός τους επιστήμονες του Δασαρχείου!

επειδή η φύση φροντίζει για την αποκατάσταση από μόνη
της, δεν χρειάζεται την δική μας παρέμβαση
όλο αυτό το αυριανό < θέατρο > για φωτογραφησεις και
για το θεαθήναι και προπαντός απο τους δασικούς και
απο τους δοξαδιωκτες(όπως λέμε τυχοδιώκτες) να δούμε
αν θα χει και συνέχεια
το δένδρο για να ζήσει χρειάζεται πότισμα γιατί δεν έχει ρίζωμα
τέτοιο που να αντλεί από βαθιά νερό
αντίθετα αυτό που θα φυτρώσει μόνο του, πρώτα θα κάνει ρίζωμα
και μετά θα αναπτυχθεί και φυσικά θα ζήσει
το ξέρουν αυτό οι ειδικοί άλλα χάριν της δημοσιότητας μας εμπαίζουν
εκτός βέβαια αν είναι το άλλοθι για να δώσουμε καμιά εργολαβία για το πότισμα στους κολλητούς μας, λέω εγώ!!!

Έλα ρε φίλε 11:03 μ.μ...γίνονται τέτοια στο Δασαρχείο Λίμνης; Υπάρχουν λατρεμένοι εργολάβοι που παίρνουν κατ επιλογή τις αναθέσεις; Ντροπή να σκέφτεσαι έτσι για τα παιδιά!!!

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.