Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Επισκεψη του ΟΛΝΕ στο Λιμάνι ΜαντουδίουΣτα πλαίσια της καθιερωμένης πλέον εβδομαδιαίας επισκέψεως στις περιοχές αρμοδιότητάς του, το πρόγραμμα της Τετάρτης περιελάμβανε Λιμένα και Λιμεναρχείο Μαντουδίου.
Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Ηλίας Μπουρμάς μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του
στον ΟΛΝΕ Γεώργιο Πάνο και Δημήτρη Γκαλούφα , κατέγραψαν όλες τις απαραίτητες ενέργειες-βελτιώσεις που πρέπει να λάβουν χώρα στο Λιμάνι Κυμασίου προκειμένου να είναι πανέτοιμο για μια ακόμα έντονη καλοκαιρινή σεζόν , συναντήθηκαν ακόμη με τον Διοικητή και το προσωπικό του Λιμεναρχείου καθώς και παραβρέθηκαν στην καθιερωμένη κοπή της πίτας , που τυχερό ανέδειξε το Λιμενάρχη Χαλκίδας Ανδρέα Θεοφίλου.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.