powered by Surfing Waves

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Κατάληψη του Δημαρχείου από τους ρητινοκαλλιεργητές - δασεργάτες Εύβοιας αύριο Παρασκευή


Σε κατάληψη του Δημαρχείου στη Λίμνη Εύβοιας προχωρούν αύριο Παρασκευή 24 Φλεβάρη, οι ρητινοκαλλιεργητές - δασεργάτες του ν. Εύβοιας, μετά την ανακοίνωση του ΥΠΕΚΑ για ενίσχυσης της ρητίνης για το 2016 σε 0,15 ευρώ/κιλό (από 0,64 ευρώ/κιλό το 2010) και την υποχρέωση για τήρηση βιβλίων εσόδων - εξόδων και φορολόγηση 26%. Η κινητοποίηση είναι από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

Το Σωματείο «καλεί τους κατοίκους, τα συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς της περιοχής και τις Δημοτικές Αρχές Ιστιαίας - Αιδηψού, Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας και Διρφύων - Μεσσαπίων να στηρίξουν τον αγώνα μας.

Αυτός ο αγώνας μας αφορά όλους, γιατί 1.000 τουλάχιστον οικογένειες καταδικάζονται στην ανεργία και τη φτώχεια».

Τη συμπαράστασή του στον αγώνα των ρητινοκαλλιεργητών εκφράζει το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Δήμων Β. Εύβοιας, προκηρύσσοντας στάση εργασίας για αύριο Παρασκευή από τις 09.30 μέχρι τις 12.30, για όλους τους εργαζόμενους ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας και τους καλεί να πάρουν μέρος στις κινητοποιήσεις του Σωματείου Ρητινοκαλλιεργητών - Δασεργατών Εύβοιας εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας στον δίκαιο αγώνα τους.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.