powered by Surfing Waves

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Συνελήφθησαν στην Κήρινθο δυο άτομα για κατοχή ηρωίνης και κοκαϊνης


Συνελήφθησαν στην Κήρινθο Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, δύο ΄Ελληνες, ηλικίας 40 και 39 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ποσότητα ηρωίνης (σε μορφή βράχων), επιμελώς κρυμμένη εντός του οχήματος, μεικτού βάρους (21,4) γραμμαρίων. Μικροποσότητα κοκαΐνης, στην κατοχή του 39χρονου. Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Μαντουδίου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

πηγή: www.tvstar.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.