powered by Surfing Waves

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Πρόσκληση στην τελετή παράδοσης του ασθενοφόρου από το Βέλγιο το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:30 μ.μ



Η ΑΡΓΩ-1 ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ




Η Κινητή Ιατρική Μονάδα «ΑΡΓΩ-1», ένα δώρο ζωής από το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙAΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ SAINT PIERRE ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΒΕΛΓΙΟΥ στην περιοχή μας, εξοπλισμένη με καρδιογράφο, υπερηχογράφο, φορητό σπιρόμετρο, φορητό αναλυτή και στελεχωμένη με τους Ιατρούς του Κέντρου Υγείας Μαντουδίου που εκπαιδεύτηκαν στη χρήση του εξοπλισμού της στο Βέλγιο, ξεκινά το ταξίδι της στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε οικογένειες που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές και έχουν δύσκολη πρόσβαση σε υγειονομική φροντίδα.

Τιμώντας τους συντελεστές αυτής της σπουδαίας προσφοράς σας προσκαλούμε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12:30 μ.μ. στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ, στην τελετή παράδοσης της Κινητής Ιατρικής Μονάδας ΑΡΓΩ 1 που προσφέρει το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙAΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ «SAINT PIERRE» ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ στα πλαίσια της ΔΡΑΣΗΣ «ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΛΛΗΛΛΕΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ».

Υποδεχόμαστε :

•την Αντιδήμαρχο των Βρυξελλών και Πρόεδρο του δικτύου Δημοσίων Νοσοκομείων των Βρυξελλών Κα Faouzia Harich,

•την Πρόεδρο του ΔΣ του Νοσοκομείου St Pierre των Βρυξελλών Κα Pascale Peraita,

•τον Διευθυντή του Ιδρύματος St Pierre, Καθηγητή, Ιατρό Κο Michel Degueldre,

•το συμπατριώτη μας, με καταγωγή από την Κήρινθο, Γενικό Ιατρό, Κο Θεόδωρο Πλέρο, εμπνευστή και υπεύθυνο της ΔΡΑΣΗΣ για την ΕΥΒΟΙΑ.

•Δημοσιογράφους που συνοδεύουν τη βέλγικη αποστολή




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ




ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ




ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.