powered by Surfing Waves

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Μέσω ΔΕΗ αποφάσισε να εισπράξει τα 36 χιλ. Ευρώ χρωστούμενα του δήμου μας ο ΦΟΔΣΑ

Στις 13-12-2016 το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να μην πληρώσει την ετήσια εισφορά του στο Περιφερειακός Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Στερεάς Ελλάδος ΑΕ (ΦΟΔΣΑ) στον οποίο ανήκει. Μπήκε θέμα νομιμοποίησης του ΦΟΔΣΑ από την παράταξη Στεργίου και τους αποστάτες.

.
Στην 2η (14-2-2017) τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ο Περιφερειακός Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Στερεάς Ελλάδος ΑΕ των ΟΤΑ, «ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας ΑΕ». αποφάσισε "Την αποστολή αιτήματος προς την ΔΕΗ Α.Ε. για την απευθείας παρακράτηση των καθυστερούμενων οφειλών των Δήμων προς το Φο.Δ.Σ.Α σύμφωνα με το αρ. 17 παρ. 2β του ν.4071/2012, όπως αναλύονται για κάθε Δήμο στους παρακάτω πίνακες.
Η παρακράτηση της οφειλής προς το ΦοΔΣΑ κάθε Δήμου-μέλους για το πρώτο τρίμηνο του 2017 όσον αφορά την ετήσια εισφορά, το τέταρτο τρίμηνο του 2016 όσον αφορά το τέλος εναπόθεσης απορριμμάτων και το πρώτο τρίμηνο του 2017 όσον αφορά την εισφορά υποστηρικτικών υπηρεσιών που εισπράττει από τη ΔΕΗ να γίνει σε δύο ισόποσες μηνιαίες δόσεις.



Σε περίπτωση που κάποιοι από τους Δήμους δεν λαμβάνουν ανταποδοτικά τέλη από τη ΔΕΗ Α.Ε. που να μπορούν να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους προς το Φο.Δ.Σ.Α θα αποσταλεί σχετικό αίτημα στον Υπουργό Εσωτερικών για την παρακράτηση των συγκεκριμένων οφειλών του από τους ΚΑΠ του Δήμου όπως
προβλέπεται στο αρ. 17 παρ. 2β του ν.4071/2012. Η παρακράτηση της οφειλής προτείνεται να γίνει και από τους ΚΑΠ σε δύο ισόποσες μηνιαίες δόσεις.


Διαβάστε επίσης



Στο κίνημα "δεν πληρώνω" το Δημοτικό μας Συμβούλιο




0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.