Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017

Μέσω ΔΕΗ αποφάσισε να εισπράξει τα 36 χιλ. Ευρώ χρωστούμενα του δήμου μας ο ΦΟΔΣΑ

Στις 13-12-2016 το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να μην πληρώσει την ετήσια εισφορά του στο Περιφερειακός Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Στερεάς Ελλάδος ΑΕ (ΦΟΔΣΑ) στον οποίο ανήκει. Μπήκε θέμα νομιμοποίησης του ΦΟΔΣΑ από την παράταξη Στεργίου και τους αποστάτες.

.
Στην 2η (14-2-2017) τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ο Περιφερειακός Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Στερεάς Ελλάδος ΑΕ των ΟΤΑ, «ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας ΑΕ». αποφάσισε "Την αποστολή αιτήματος προς την ΔΕΗ Α.Ε. για την απευθείας παρακράτηση των καθυστερούμενων οφειλών των Δήμων προς το Φο.Δ.Σ.Α σύμφωνα με το αρ. 17 παρ. 2β του ν.4071/2012, όπως αναλύονται για κάθε Δήμο στους παρακάτω πίνακες.
Η παρακράτηση της οφειλής προς το ΦοΔΣΑ κάθε Δήμου-μέλους για το πρώτο τρίμηνο του 2017 όσον αφορά την ετήσια εισφορά, το τέταρτο τρίμηνο του 2016 όσον αφορά το τέλος εναπόθεσης απορριμμάτων και το πρώτο τρίμηνο του 2017 όσον αφορά την εισφορά υποστηρικτικών υπηρεσιών που εισπράττει από τη ΔΕΗ να γίνει σε δύο ισόποσες μηνιαίες δόσεις.Σε περίπτωση που κάποιοι από τους Δήμους δεν λαμβάνουν ανταποδοτικά τέλη από τη ΔΕΗ Α.Ε. που να μπορούν να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους προς το Φο.Δ.Σ.Α θα αποσταλεί σχετικό αίτημα στον Υπουργό Εσωτερικών για την παρακράτηση των συγκεκριμένων οφειλών του από τους ΚΑΠ του Δήμου όπως
προβλέπεται στο αρ. 17 παρ. 2β του ν.4071/2012. Η παρακράτηση της οφειλής προτείνεται να γίνει και από τους ΚΑΠ σε δύο ισόποσες μηνιαίες δόσεις.


Διαβάστε επίσηςΣτο κίνημα "δεν πληρώνω" το Δημοτικό μας Συμβούλιο
10 Σχόλια:

Στις μέρες μας το αποφασίζομεν και διατάσσομεν έχει γίνει καθεστώς.
Ποιος υπολογίζει τους νόμους!!
Εύγε κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι!
Μην πληρώνετε τίποτε, έτσι και αλλοιως στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο δεν θα είστε εσείς, άρα θα τα πληρώσουν άλλοι.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, νομίζει πως καλώς πράττει; ή θα πληρώσει πάλι δικηγόρο για να του πει αν είναι νόμιμο;
Θα έπρεπε να υπάρχει κάποια διαδικασία να καταλογίζονται σε εκείνους που ψηφίζουν αντίθετα με το Νόμο και τότε θα βλέπαμε πόσο θα κράταγε ο τσαμπουκάς και ο κουτσαβακισμός τους.
Οι άνθρωποι δεν είναι μόνο μοχθηροί και χαραμοφάηδες είναι και ηλίθιοι,άσχετα αν καυχώνται για την πολυετή πείρα τους στα δημοτικά
Αϊ σιχτιρ γίδια και τσοπάνη........

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ
ΑΥΤΟ
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΙΣΗ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ
ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΠΟΙΗΣΟΥΜΕ

ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ.

ΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ, Ο ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΠΡΟΣ
19 Φεβρουαρίου 2017 - 12:59 π.μ.
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΟΥΚΟΥΤΣ ΜΥΑΛΟ
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΜΕ ΤΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ

Ο Δήμος έχει πρόβλημα από την κλίκα ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ - ΚΑΝΤΖΟΥΡΙΔΩΝ,
που έχουν την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο και ενεργούν σαν
συμμορία γιά να καταλάβουν την εξουσία στο δήμο με εκβιασμούς.
Δεν εκτελούν τα καθήκοντά τους, είναι επίορκοι και στρέφονται εναντίον
των συμφερόντων του δήμου και των πολιτών.
Η κατάσταση αυτή πρέπει να λάβει ΤΕΛΟΣ.

Φίλε 1.07 π.μ.
Φαίνεται ότι μετά τα μεσάνυχτα και πριν κοιμηθείς στο νού σου έχεις τον Καλυβιώτη. Διερωτήθηκες γιατί; Σου στέρησε την εξουσία; Σου έκοψε τις
αρπαχτές; Σε εμπόδισε να να προσφέρεις στο δήμο και τους πολίτες;
Σε σένα 1.07 π.μ. και στους λίγους ομοίους σου, που καταστρέψατε τον τόπο μας, ο δήμαρχος θα σας είναι εφιάλτης και δεν θα μπορείτε να ησυχάσετε ούτε στον ύπνο σας. Είναι από τους λίγους δημάρχους, που υπηρετούν τους πολίτες
και προστατεύουν την κοινωνία από την πολιτική αλητεία, που με δημαγωγεία και λαϊκισμό κατέστρεψε την Ελλάδα και το τόπο μας γιά τα προσωπικά τους συμφέροντα.
Φίλε 1.07 π.μ. Κάνε την αυτοκριτική σου με ειλικρίνεια και θα διαπιστώσεις ότι το φιλότιμό σου, ο πατριωτισμός σου και η αγάπη γιά τον τόπο σου, θα σε οδηγήσουν να προσφέρεις κάτι χρήσιμο στην κοινωνία γύρο σου και θα γίνεις άλλος άνθρωπος. Και μη ξεχνάς ότι όλοι μας κάνουμε λάθη.
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΡΤΙΑ, ΠΟΥ ΜΕΤΑ
ΤΗ ΧΡΗΣΗ ........ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ, ΤΑ ΚΑΙΝΕ.

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.